Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratko miric ja mislim da si ti bio jedino na adi ciganliji
Gledaj sto balije idu na more za ramazan.. idu dole lochu, mislim ono europejci su to, ipak je ovdje evropski islam, moramo bit u trendu znas
sta je tebe briga sta drugi rade, gledaj na sebe
Ramazan a već navala, šta će biti u sedmom i osmom ne mogu ni zamislit
ovo braća hercegovci idu na more.
Mozdra bi raja i isla na drugi granični prelaz da ste negdje postavili putokaz kako doci do tih graničnih prelaza. Ima dvije godine kako ste otvorili Bijaču a niste bili u stanju postaviti putokaz, i onda raja koja ne zna je primorana da ide na Doljane i da čeka po sat vremena u koloni.
Ja već treću godinu idem na Crveni Grm ili Orahovlje, bez putokaza. Malo karta, malo Internet, i nema problema. Najduže zadržavanje u jeku sezone 15 minuta. Ali, dobrom Bošnjaninu je lakše čekati dva ipo sata na granici, nego potrošiti pola sata prije puta i skontati (teži dio) kako naći bolju alternativu.
drugi prelazi su bogu iza nogu ... okreneš se oko sebe i tamo gdje su najviša brda, tamo se ide na more ... fuj projektantskoj bagri (wc koridora)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idite na Amru Silajdzic nemojte na Doljane
jest smijesno :( hajmo sto vise lajkova protiv amre dzekine, dvoje najvecih bh humanitaraca u svijetu
Hajmo Amri zabranit komentarisanje, a necemo zabranjivat kad neko pogine jelde? Amra zasticena ko Polarni medvjed.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj padze isto izbjegava te sve prelaze.
Ja bas htjeo u doljane pa da idem u tadzikistan. Al necu onda, ici cu u zviriće
Zasto dolje? Nositi pare neprijateljima Bosne?Hvala,Portugal,Spanija jeftinije i ljepse!
Ne treba Hrgota,Portugal ima dream beaches,kad uzmes apartman,ne da je jeftiniji vec i mnogo veci nego kad sam nekad grijesio pa isao na Korculu,Hvar i slicno.Jednostavno preskupo sta dobijas,a znas da te ne postuju niti su ljubazni prema bilo kome sa Bosanskim akcentom.To je realnost.
znam o čemu pričaš... već 4 godine sam u Albufeira za redom i ne žalim ni jedne sekunde. Hrvatsko more jeste lijepo ali je ugostiteljstvo i uljudnost katastrofalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)