Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je porucio protestantima da nitko ne smije da ih bije...(osim nase milicije...) :-)
Vlada traga za rjesenjima 246 godina.
na što smo mi narode spali da nam je ovakav premijer nekog kantona i da nas neškolovani ratni i postratni profiteri vode. hej moja sda i njoj slični svaka vam čast, dokrajčite ovce.
joj dole premijer ovaj murga drot, kod nas dino panj i bukva kolo vode.......zalosna nam majka
Ja bih se stidio da ovoliko ne znam svoj posao
bego nemas sta tragat bajazit jasarevic i tvoja sda je SVE firme u TK privatizovala tj opljackala. pohapsi sve clanove tvoje stranke koji su bili u vlasti kad je koja firma privatizovana, oduzmi njima i njihovim saucesnicima u zlocinu sve sto su pokrali, to oduzeto prodaj i ulozi u firme. jel to tesko?