Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za sve one doktore nauka koji su to postali upotrebom vlastitog mozga i sposobnosti, a ne falsifikovanim doktorskim disertacijama.
Opet vi o fahri, extra lik popularan pravo među SDA-SDP glasačima. Što li?
alipašin izvor, izvor je života, tu me rodi majka sandžačka ljepota
izbacili su oni i mnoge kriminalce kao sto je Radoncic
Koliko li je samo Radoncic platio da se objavi clanak u kojem se hvali njegova rodna gruda?
Ovo živopisno crnogorsko selo na domak Albanije fascinira svojom vitalnošću, svojom rodnošću i svojom historijom koju je blagonaklono omogučio veoma tolerantni i demokratični crnogorski narod uvijek spreman da pod svoje okrilje uzme sve religije svijeta o čemu svjedoči i Gusinje u kojem žive pretežno crnogorci islamske vjeroispovijesti, nevezano da li su šiiti ili suniti, jer u velikom broju u ovom selu u sred Prokletija žive i mnogi Albanci, a i mnogi mještani ovog prelijepog kraja perfektno govore albanskim jezikom, koji im je maternji.
Rispekt, ali brate kada se izvuku iz ove vuko.........imaju motiv da guraju što dalje......ali vokabular ne mijenjaju ni po koju cijenu....
U prevodu, seljakluk onaj mrtvi
A zast bi ga menjali, sta nam hvali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjevroistok Crne Gore, granici sa Albanijom, kad smo vec kod doktora nauka .. uzmi ubij pa se stoljpi ..
U naslovu teksta Grad a u tekstu se ispostavi da je Selendra.
Dao je i Fahru Radončića i Ekrema Jevrića, to je taj kraj velikih ličnosti.
djaba im sve kad je jedino poznat po ekremu jevricu :D :D
Kad vidis Gusinjanina, skidaj kapu!