Državljani Afganistana, Somalije...
1
Grupa od 40 ilegalnih migranata deportovana iz BiH u Srbiju
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinjo i Bogu si teška.
Donated by germany...tugo moja
Neko se opet nasao da dilajkuje komentare,zanima me bas kako mu se da obrisati historiju x puta zbog toga.hehe
Kao prvo usli su ilegalno...neka se vrate odakle su dosli.Ne shvatam ove ljude koji zale emigrante.Pogledajte Francusku i uvjerite se kako su im samo dobro donijeli.
Koje smo mi zlo, uzjahali dijelove planete Zemlje ko privatno vlasnistvo i govorimo gdje ce ko zivjeti i kako ce zivjeti. Ma da se ja pitam svi bi mi na kolac.
Hilmo \"Jasno je da ce islam uskoro zavladati svijetom. Ekonomski i intelektualno smo puno jaci od kjafira. \" Da Hilmo,zato ovi ljudi i bjeze iz is lamskih zemalja,sto su ekonomski jace i prosperitetnije. Koja debi lna logika.
deportujte cigane!
sve ove koji podrzavaju ove ilegalce treba zajedno sa njima deportovati u pustinju saudijske arabije
Steta sto su ovi ostali na nivou homo erectusa.
Svi smo mi imigranti iz afrike !
Pobit\' bagru, imal\' sta gadnije od imigranta ?
A bi se usrecili ovdje
Ovi bosnjacki beskicmenjaci iz vlasti dozvoljavaju protjerivanje nase brace. Da je ziv nas rahmetli predsjednik Alija vec bi oni imali pasose i prebivaliste na nasih 24 posto.
Bice klanja, o tome citav narod sanja.
tugo moja,pobjegli od pobjesnjelih šiija iz afganistana
Azilante iz Afganistana, Somalije i Alžira deportuju autobusom na kojem pise \"Donacija Njemacke\" Jasno je da ce islam uskoro zavladati svijetom. Ekonomski i intelektualno smo puno jaci od kjafira.