Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA,napali klošarski kamenicama momke iz Knina koji su došli pojesti i prošetati gradom bez obilježja i kulturno,evo ja sam bio tamo i mogu reći da mi je žao koliko klošara živi u Zenici.
Momci su bili iz Knina. Nisu provocirali nego ih je skontao neki zenicki klosar koji je tu dosao po stangu bureka pa je doveo druge svoje prijatelje klosare da zakamenjaju izlog na radnji. Zenicke seljacine i brtalji.
četnici su rahat,dok mi imamo škuturiju u FBiH,dakle s škutorima moramo rascistit u Mostaru i Hercegovini,u srednjoj Bosni su poklopljeni,i nisu nikakva prijetnja,zato sve patriotske snage preusmjerit na Hercegovinu,predstoji nam duga i mukotrpna borba,a ove price što gore plasiraju,oko nekih 24 posto je njihovo tješenje,Bošnjaci danas kontrolišu 35 posto teritorije BiH,u finale s četnicima!!!! nedaj Bošnjače dostojanstva,došao na tvoje da te vrijedja i ponizava,trebali ste pobit to sve!!!!
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
svaka cast robijasi, ti skutori su se pokazali u sarajevu, nek ste ih .. sta oni kontaju doc i proci normala, otiđi ti u split sa nekim obiljezjem i vidi oce li te primit sa odusevljenjem !
Nedo Bog bude trebalo...opet ce se gusta magla spustiti.
Ovako se ne gradi Federacija, ako su navijači Hajduka bili iz BiH. Ovako se ne gradi povjerenje među narodima federacije. Političari su vas pobiojedili i nametnuli vam mržnju, jer samo tako sa vama mogu upravljati i ostajati beskrajno na vlasti. Naivna rajo..., ovako se ne gradi BiH već se razvaljuje.
GAZI GAZI GAZI USTASEEEEEEEEEEEEE
dosta više da Bošnjaci trpe zulum bilo Srba,ili Hrvata,što niko ne napiše da su ovi balavci vredjali Bošnjake na nacionalnoj i vjerskoj osnovi,sutra ce nam pocet kuce palit,klat djecu,i silovat sestre i vi cete komentarisat oh PRIMITIVCI SU ŠTO SE BRANE,daj ba odjebaus,kome su ovi fašisti dragi nek razguli u Široki Brijeg ili zapadni Mostar!!!!
OK, od 90+ komentara, 40+ ih je napisano od strane ili hrvatskih ili srpskih fašista... A sajt je prvobitno bio sarajevski, sad je kao proširen na teritoriju cijele BiH. Šta nam to govori? To nam govori da je više od 40% posjetilaca ovog sajta napaćeno i u mozgu nesređeno, te svoje lične frustracije za koje znaju da su samo pusti snovi i nacionalistička samozadovoljavanja, ispoljavaju na javnom prostoru u želji da nekog kao zastraše ili dovedu u strah. Jedino šta postižete takvim komentarima je sljedeće: HAHAHAHAHHAHAHAH GROHOTOM SE SMIJEM :) Pa lešinari, prođe vam život u komentarisanju nebitnih vijesti... Baš da vidim kako ćete se to otcijepit kad vas 90% visi po internet portalima i ratuje preko komentara dok vas bijela kuga (i jedne i druge) skraćuje polako ali sigurno :D Bolje se idite i jeb.i.t.e, pravite tu djecu... Al nemre to... mora se imat žena za to :D
trebaju škutori naucit pravila,a to je da ne dišu naš zrah,nego kad tuda prolaze boce sa kisikom ponijeti,to je ipak glavni nogometni grad BiH,tu se Bošnjački narod uzdize,ništa niste napravili,trebao je neki lik ispalit RB na autobus,a drugi iz kalaša vatru otvorit,da im zlatne ljiljane podjelimo,škutori iz Splita su ucestvovali u agresiji na Gornjem Vakufu,Bugojnu,ali kiturinu dobili izvlacili samo leševe,vozdra i samo gazi škutora,to nikad covijek bio nije niti ce biti,srbin je bolji covijek!!!!
nema gore mrake od škutorskog naroda,Zenički Bošnjaci nikad dupelisci bili nisu,ubi ubi ubi ustašu ustašu!!!!! srbi su bolji od škutora,korektni,reci ce ti u facu,škutor oce zabost u djale nozinu!!!!
@RS Oni samo misle da mogu jos nekoga prevariti. No, nije vise ni bitno sta oni misle. Imaju svojih 24%, pa neka tamo rade sto ih volja. @Vedran Cudno, kazes da si Srbin, a I.P. ti dolazi iz Sehera, Alipasino Polje, negdje kod Fahda. Zanimljivo... Prvo bi zavadjao Srbe i Hrvate, a onda i Srbe medjusobno na relaciji Sarajevo - Banja Luka. Zar stvarno nemate m... da sami nesto uradite? Izgleda da se i tu oslanjate na sadaku....strasno, bilbord nacija...strasno..ne znate ni tko ste, a drugima bi nesto odredjivali Daj bar prvo vidi sta si danas, sta pise na bilbordu! Ah da, Arzijino skolstvo! :D
@RS Ahahahah,kažeš,ja pravim svađu i širim mržnju između Srba i Hrvata...?! :D :O Pa zar se to Srbi i Hrvati već ne mrze,više nego bilo ko drugi na ovim prostorima...?!Pa ti isti K-urvati kojima se ti ulizuješ su počinili genocid nad našim narodom, i.z.r.o.d.e u.s.r.a.n.i !Ja sam Srbin iz Banja Luke,ako hoćeš daću ti svoje ime i prezime i adresu!Ako ste vi Srbi iz sarajevske regije sarađivali sa u.s.r.a.š.a.m.a u toku rata,mi Srbi u zapadnijem dijelu RS-a nismo!Informiši se malo šta su K-urvati radili Srbima po Derventi,Brodu,Drvaru,Mrkonjiću itd...Ništa dobro ne mislim ni o B.a.l.i.j.a.m.a ali govoriti da su nam K-urvati prijatelji,može reći samo bolid kao što si ti.Sada se nama K-urvati ulizuju jer oni nisu dobili Herceg-Bosnu,a mi imamo svoju RS,koja uskoro postaje nezavisna,pa bi oni sad sa nama,a u ratu su vezivali zastave sa Bošnjama,i kleli se u K-urvatsku do Drine. M.R.T.A.V K-URVAT JE NAJBOLJI K-URVAT!
@hrvat ma vidis da mu je ime Vedran a to aludira na ime onog huligana Vedrana Puljica koji je nastradao zbog huliganstva u Sirokom. kazem Islamisti azijatski ko ih nezna skupo bi ih platio.
"Siđite! - rekosmo Mi: "jedni drugima ćete neprijatelji biti, i na Zemlji ćete boraviti i do roka određenog živjeti!" (Baqara, 36)
haha muslići zeleni! šta vam je tu čudno!? jeli to onda znači da vi npr. ne možete navijati za Barcelonu ili bilo koji "Ne" Bošnjački klub,,,glupi ste vi koji tako mislite! a ja sam Hrvat iz Hercegovine i u Zenici sam se lijepo osjećao,puno bolje nego u Sarajevu,a ova šačica primitivaca što su gađali kamenjem volio bih vidjeti u centru Splita