Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici su sutili godinama na kriminal medju rukovodiocims i prekbrojan broj administracije. Do sad sto je otislo u plate mogo se metro napraviti novi.
Treba tu jedno hiljadu otkaza podijelit, pozaposljavao Jusufranic bagru iz svoje selendre ko da mu je babovina
Skupo je on njima naplacivao posao. Kako mi prica jedan vozac, dosao, skupio 2000 u kovertu, a Jusufranic teku izvadio, pokaze mu spisak i stavi ga na rang listu po kolicini novca. Covjek rang liste imao...
Sad ce expertna vlada izac sa spasom.
DIF VLADA: imamo riješenje za GRAS?
Mozda za radnike grasa kao sto su vozaci ,mehanicari i drugi vrijedni i korisni uposlenici je rjesenje stecaj grasa , tako bi se rijesio gras mnogih nepotrebnih radnih mjesta sto i jeste naj veci problem ove firme !
haide sta ramazanski
kadar SDPa i ekspertne vlade Trojke... Sta ocekivat!
Sad će to ministar Šteta riješiti, sa Sokolačkom diplomom....!
To preduzece treba ogromnu rekonstrukciju, ne samo šina nego svega sto ima!
Trenutni vd direktor Mujagić počeo kao revizor u ovoj firmi........
A kad su veselo iz sela dolazili jer im je Bimo obecavao siguran posao po cijeni od par hiljada nisu se nadali ovome, mislili su trajace vjecno. GRAS je prava slika nase zemlje, uzimaj dok mozes i koliko mozes, a kad dodje na naplatu svako drugi ti kriv, samo ti prav.
evo rezultata rada trojke
Pa nije ih trojka u dubiozu za ovo kratko vrijeme dovela. Ovo je rezultat rada prethodnika, ciji su ovo glasaci, pa sad sve rade da povale trojku. Zasto se nisu bunili kad ih je Bimo iz sela dovlacio i naplacivao zaposljavanje?