Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja s-r-a-nj-a u Ruandi. Kao i obicno zaboravlja se ciji poslanici cine vlast u opcinskim a i drugim ustanovama. SDP i SBiH imaje skupa mozda 15 opcina ostatak drzi po obicaju SDA, ali njih niko ne proziva za vize i ako oni mogu blokirati svaki prijedlog ostalih stranaka. Pa tako i ovaj Gregorijan skrece vodu na svoj mlin, treba ostvariti regionalnu saradnju a pominje nesto slučaj \"Dobrovoljačka\" i slučaj Ante Jelavića dok ne pominje da se za stvarnim krivcima traga preko 14 godina te da pojedini od njih se pozivaju na tajne sporazume o ne procesuiranju za ratne zlocine koje su pocinili. Osima toga slucaj \"Dobrovoljačka\" je pusto nagadanje, JNA u to doba nije bila legitimna vojska i cak sto vise bila je okupator a svo to naoruzanje je izvuceno na brda pa se iz tog istog pucalo po gradu. Ja bih preporucio Gregorijanu da procita biografiju Silajdzica, mozda nesto nauci.
E turci, turci...a kako vam je lijepo bilo u Jugoslaviji! A onda ste htjeli muslimansku dzamahiriju u kojoj ne bi bilo mjesta za nemuslimane. I sta ste dobili? Rezervat u trouglu Sa-Ze-Tz. Da se covijek sazali nada vama.......al\' zamalo :))))))))) Ooooooo, turci
Silajdžić je kanta za napucavanje. A Turska je naša majka.
uglavnom emanuel rahm, treci covjek amerike je istaknuti clan srpskog lobi tima. kako vjerovati takvoj americi?
izgleda da je hare u nemilosti americkoj. nadam se da nece napadajuci hareta izgubiti podrsku bosnjaka, jer ako eu i us izgube bosnjake u bosni, to je sah mat za rusiju u regiji. nesto slicno je kina matirala zapadne zemlje u africi. uglavnom zapadnjaci nece nikad imati srbe na svojoj strani, ali mogu izgubiti bosnjake koje i onako pokusavaju nasankati totalno.
\'\'On je dodao da je neusvajanje zakona o kontroli i kretanju naoružanja u Parlamentarnoj skupštini BiH, čije je usvajanje potrebno za ukidanje viznog režima, poslalo negativan signal i međunarodnoj zajednici i građanima.\'\' Velikosrpski plaćenik je samo zaboravio napomenuti ko je blokirao ove zakone. Sporeći Seada Avdića kao ambasadora ovaj četnik potvrđuje srbijanske optužnice. Gregoriana za predsjednika ... Srbije.
Ali moram jos par stvari uciniti i \'\'dovesti stvar do kraja\'\'. Zapocet cu jos jedan krug nasilja i time zapecatiti sudbinu ove drzave i nas Bosnjaka. Uskoro...
Ja sam samo jedan tuzni klovn.A i glup sam poprilicno. Cudno mi je da to do sada niste skontali.
Vrjeme je da prihvatimo stvranost onakva kakva je i dashvatimo da Bosna ne moze biti onakva kakvu bi mi Bosnjaci zeljeli . Guranje kamena uz brdo nema smisla ,samo uzalud trosimo energiju koja nam je itekako potrebna . RS je zelja velikog djela BiH stanovnistva . Ali BiH stanovnika . Meni dosta. Ajmo dalje...Valja zivjeti, vrijeme nam prolazi u jalovom prepucavanju a realnih problema je mnogo.
Misliš na mlade bošnjake ? BH hrvati putuju bez viza a i srbi će kad se srbiji ukinu vize.
Toliko o bosnjackom lobiju u USA ,rezoluciji itd... Dobro jutro ...ili laku noc...Kako god !
Naprednim mladim, obrazovanim ljudima vizni rezim bi morao biti jedini razlog da dignu svoj glas protiv politicara koji se deklarativno, samo retoricki, supljom pricom kao zalazu za evropski put, a rade sve da pod svojom kontrolom zadrze sve u statusu quo i time mladim, obrazovanim ljudima blokiraju put u svijet, sto je svojevrstan zlocin, jer viznim rezimom prisiljavaju mlade da budu samo njihovi bezvrijedni, jeftino placeni najamni radnici, samo njihovi robovi.
Pa i Sila je beskorisan. Pitam se samo dali ga je sramota što se uopšte rodio i što će u historiju Bosne biti upisan kao najveći gubitnilk svih vremena.
e jeste pametni kad mislite da nam EU i SAD zeli dobro.
izgleda da ovaj Gregorijan nema pojma ko je sve u nasoj politici,kao da je pao sa neba,kad bi oni slusali sta im razni strani politicari govore mi bi vec davno bili dio EU, ali ovako njima nije u interesu da se to ostvari ,jer ima jos toga sto treba da se privatizuje