Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIPO MOZEL NA SVE FUNKCIJE DA SE STAVI SILAJDZIC;GANIC ORIC I TVOJU USRANU KEVU SA NJIM
GREGORIJAN PODRZAVA BIVSEG GRASOVOG REVIZORA ZATO STO JE ON VELIKI STRUCNJAK ZA VOJNU STRATEGIJU...SVOJE ISKUSTVO JE STEKAO NA ILIDZI ZAJEDNO SA NEDELJKOM PRSTOJEVICEM BACAJUCI \"KRMACE\" NA SARJEVO.. OCIGLEDNO JE DA I GREGORIJAN I SILJEGOVIC RADE ZA \"ISTU KUCU\"
Raffi zasto stavljate zadnje vrijeme na ovakva kljucna vojna mjesta ne Bosnjake?prije par dana stavljena je Ana Trisic Babic ko predsjednik ccordinacijskog tima za NATo,sta li sovo desava s Bosnjacima?Ko je odlucio da imenuje na tu vaznu funkciju doticnu?po kom kriterijumu ona zasluzuje to mjesto?TKO je propozir\'o i odlucio o njenom imenovanju? Ovo mi se uopste ne dopada i ko je rjesio dat genocidasima u ruke buducnost ovih vaznih funkcija za buducnost nase zemlje??? Nije ovo nista POZITIVNO za BiH-u! NOZ u ledja BiH-i od OHR-a i domacih politicara!pogotovo tihica i spirica! BiH4EVER!
Bosko, Pero, pedercine. Raffi, de ti nama reci kada cemo mi imenovati atasea za stocarsto i gojodarsto u Zimbabweu. To je jedna jako vazna funkcija za europski oprijedljeljenu BiH. De malo poguraj to molim te. Puno Hvala.
MARS KUCI STOKO....KOME JE BITNO STA TI MISLIS!
i MI POZDRAVLJAMO TVOJ SKORI ODLAZAK GREGI !!! PUTUJ I NE VREĆAJ SE VIŠE!