Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovor je da ostaje isto do daljnjeg jer Brcko je Srpsko, ono sto vojska oslobodi se priznjae u cijelom svijetu...pa vak i u truloj Americi
IdI iz bosne prijatelju jedan, hoces sve bosnjake da predstaviS kao on sto oni zaista jesu krvolocni pjenusavi KRIMINALci. Mi SMO uz rejsa i fahRA,ko god to bio. BIH4NEVER
IdI iz bosne prokletnice jedan, hoces sve bosnjake da predstaviS ko KRIMINALce. Mi SMO uz rejsa i fahRA, napoLJE oHR
treba ovom Gregorianu dati čitavu BiH na upravljanje!
\"...i oni konačno stavljaju udruženja sve tri vojske iz ratnog perioda u ravnopravan položaj,\" ma da ma da, sve je to isto ????????
A kakav je dogovor? Da li ces se rusiti ono ruglo u centru grada, i da li ce se rusiti crkva napravljena na bosnjackoj zemlji na Merajama?