Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alal ti vera i svaka ti dala Gregy!
Najbolje bi bilo da je cijela BiH distrikt - a Rafi Gregorian - predsjednik BH distrikta.
HOCEMO GREGU ZA VISOKOG PREDSTAVNIKA.....
Ne mozes ti njima Gregorian nista toliko je se Dzapa para nahapo evo ga pazaruje kucu u mojoj ulici na Bistriku ma lud covjek ovdje sve pravi bosnjaci a bio je i u dzamiji ja ga svojim ocima vidio da je digo ruke...nece mi niko vjerovat jer je komunjara...nisam cuo ja vidio svojim ocima...crveni kameleon...
svaka cast gosp. gregorijan! treba nam vise takvih kao sto ste vi da foteljase na svim nivoima vlasti natjeraju da rade kad vec narod nece (pokazalo se na izborima)!!!
Ovaj covjek zna raditi svoj posao. Kad pomislim na onog nesposobnog Lajcaka muka mi bude...
Raffi, a da ti budesh nash predsjednik? Ili bar zamjenik (a Komshic neka bude predsjednik) ... i shto tvoje ime nije bilo na listicima za ove izbore? :-)
prvo po ustima a onda po dzepu! to je njima bolna-tacka! svaka cast...
Zna Raffi gdje najvise boli marvu kada je osines. Po novcaniku naravno. Kamo srece da i onaj mutavi Lajcak ima malo vise muda da razdrma onu stoku u drzavnoj vladi. Koja uzgred receno izgleda da nista i ne radi.
Tako treba svu gamad koja je na vlasti, plata samo po rezultatima rada, jer njima nerad odgovara-em su izvanredno placeni, em odrzavaju status kvo, tako da narod drzava ne napreduju, a njima dobro!
To Grega, Deri ih ... djubrad jedna lijena. Tako bi trebalo u cijeloj BiH ... prvo da vidimo rezultate pa onda plata!