Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim da nam Rafi komanduje se pitam Jeli Sarajevo gdje je Gaza nekad bila.
Raffi how much r u gettin paid from SErbs ?
srbi dobijaju sva prava,spavaj spavaj Bosno i Hercegovino!Eh jadna zemljo nasa,uoci 11-og Jula srbija dobija ukidanje viza,dobar poklon EU-je za genocid nad Bosnjacima Muslimanima,bijednih li politicara,izdajnika,kukavica,ne zasluzujete da ostanete vise uopste u drzavi Bosni i Hercegovini,nesposobnjakovici i izdajice! BiH4EVER!
Ma ta`ce Sadovic, hajvan iz Trebinja. cuj ministar jadna majko. Kod nas u Sandzaku nebi ni primiriso ministarstvu a ne bio ministar. Neka nami naseg Fahra.
Ahmetovicu sve sto si rekao lazes a znam da si i ti potrcko Tihog ,inace te Tihi nebi postavio na to mjesto .Takav je bio do juce i Sadovica.Sva naredjenja Tihog je bez pogovora provodio. Tako je dok je Sadovic bio predsjednik kluba bosnjaka u genocidnoj skupstini ,po naredbi Tihog donio odluku klubu da svojim glasanjima sruse bivseg predsjednika vlade RS-a i svojim glasanjima odlucili da dovedu za predsjednika Dodika mada je dan prije Sadovic izjavio da SDA nece glasati za smjenu istog. Sad ce Thi to uraditi i sa ostalim svojim naklonjenim kadrovima. Pa zar nevidite da Tihi rusi sposobne kadrove od Terzica pa nadalje, da bi se dodvorio jaranu Dodi. Sa ovom si izjavom dokazao da si neposten i ljigav covjek inace nebi te tihic forsirao.
odlicno pitanje. pusti ove budale, malo im je bio jedan rat i nista naucili nisu. amerika je podrzala raspad jugoslavije, otcjepljenja republika i krvavi rat dok je Milosevic svo vrijeme bio faktor mira. izgleda im malo krvi pa nastavljaju dalje. kakva je to drzava, suverena i nezavisna koju je priznala amerika da bi amricki probisvijet Gregorijan i americki ambasador smijenjivali demokratski izabrane politicare. treba imati mozga pa to shvatiti, svaka cast Adna tebi, a ovi tupsoni neka im je bog na pomoci.
Kod nas cim nesto ne ide kako treba odma su nam krivi drug, te EU, te SAD, te MZ ... samo mi nikad nismo krivi. Mi smo tako fini, kulturni, inteligentni, posteni, ma ja ne znam kako nas nisu izabrali da vodimo EU. Uhhh, sto ne mogu ovog preseravanja
Drugi komentar mi je popravio dan, svaka cast hahaha koja bolest
Sta bi? Pukla Halka? A i ovaj Gregorijan mu dodje ko prst u g...o. Bagra je ovoj zemlji dosla kraja kako domaca tako i ona vanjska spijunska. Trazili smo i sada gledamo.
ma boli me i za tihicem i za sadovicem
Vrlo je moguce da je Tihic svoju zelju da odstrani Sadovica predocio Sadovicu kao zelju \"Amerikanaca\".
nadam se da ti je bog dao ljepotu kad inteligenciju nije
Zasto Amerika forsira rat ili ratne sukobe u BiH?