Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste, to je tačno! branili ste sve koridore kojima je prolazila hrana, piće, nafta, cigare i ostala roba koja se mogla dobro unovčiti. ma pravi ste borci, isto kao fočaci. sandžaklije branile sarajevo - ma super si ti meni mali moj. čiji li si tako sladak i primitivan? ha, kaži čiki da ti da bonu da daš mamici da glaba
Dobro ovaj dole rece...ima sigurno glasove svih Sandzaklija sa BH pasosem...sad kad se uzme da za predsjednika ti treba manje od 200 000 glasova...lako se moze sracunat da ce ovaj bit iduci predsjednik ako se kandiduje za to mjesto... Sto se tice sad ostalog...vjerujem da ce opstina Ilidza bit 100% njegova a bice problema i po Starom gradu...i tu ih ima masa... Sto se tice ostata BiH, vjerovatno ce van Sarajeva imat 3 glasa nekih sprdaca... Cuj kaze sinoc ima prijavljenu platu od 2-3000 maraka :) Koji dzon obraz...Sta je problem sa tolkom kompanijom da ima i 50 000... Bice gusto :D
Uglavno j*bem vam mater svima.
Radoncic, Vildana, ekipa iz Oslobodjenja, Avdic, Lagumdzija, Hadziomerovic itd itd da ne nabrajam svo medijsko smece BiH, sve je to u tri deke. Jedina razlika je sto Radoncic jase preko privatnog medija, a \"multikulti\" shit to rade preko grbace poreskih obveznika i to preko medija koje su hijackirali. U biti sve strpati u zatvor i problem rjesen.
Zemo, naj si bolji. Nijesam mislio glasati ali sada hocu za nasega Fahra. A ovim sarajlijicama samo da kazem ne zaboravite ko vas je odbranio 1992. Sandzaklije!
Fahro brani me, pjevaću ti na izborima džaba
Fahrudine Radončiću, NEMOJ NAS VIŠE BRANITI MATERE TI.
Ako se ko treba pakovati i ici to si ti razbojnice Sandzacki....idi u svoju selendru i tamo objavljuj svoje drske lazi i splacine.....a ostavi normalne ljude da obavljaju svoj posao....pa normalno da si ti u vrhu seme.....sto te svi godinama prozivaju ....zato sto si najobicniji lopov sa dobrim vezama.....nazalost...a to puno govori i o nasoj vlasti !!!!!!! Ps i normalno da neznas engleski.....to je zato sto si moron !!!!!
Fahro gigant, dođe s kesom 92\' u Sarajevo, a sada fino dvije neboderčine. Sve fino i po zakonu, ali u k... Nego sada kada pliva bankama preko 100 miliončiča koje ne može da vrati, kada miris zatvorske ćelije zbog široke palete kriminalnih djelapostaje sve jači, e sada je problem a big boss nervozan... Napravio je zajeb samo u jednoj stvari, a to je da njegov medijski snajper, sa kojim je uredno rokao po svakome ko mu je imalo zasmetao - od političara, preko banaka kojima duguje, do finansijskih inspektora koji su češljali njegovu jaransku banku (Razvojna b. FBiH gdje ima kredit po nevjerovatnih 2%), sada ne može baš da ubode jer za zvjerku s kojom je zakuhao treba malo veći kalibar. Rafi nije jadni Zufer Dervišević, koji mu ne može kontru složiti.
\"Ja imam nesreću da ne znam engleski jezik i sve moje razgovore sa Gregorijanom prevode živi ljudi, koji će sutra biti svjedoci pred američkim pravosuđem, jer smo ga tužili\", izjavio je Radončić za BHT1.\" hahahahahahahahahahahahahahahahahaha - PA PEĆINSKI ČOVJEČE DA LI SI SVJESTAN KOLIKO SI GLUP I JADAN. jao države i g ovana. pa nevjerovatno je da se ovakav primitvac želi baviti politikom. NARODE OTVORI OČI PRIJE NEGO BUDE KASNO. ODOSMO U PM!
vidi mu face smrd.ljive , ma.ter mu je.bem mafijašku i lopovsku ovo sme.će treba protjerati
kakve pobjede konju! kakvih 300.000 glasova? da li si ti normalan maloumniče poremećeni. y.ebem ti pleme primitivno i papansko koje te dovelo u ovu zemlju!
TITO VRATI SE I PROTJERAJ GAMAD SA OVE PLANETE!!!
Mada nisam bosnjak glasati cu za SDA samo da ovaj gad koji ce dokrajciti BiH nebili ukrao jos koju marku ne dodje na vlast. Moze on govoriti sta hoce ali BiH nije njegova domovina i siguran sam da je nevoli
Ove sandzaklije su se kod nas rpevishe digi treba hitler novi da ih protjera. Eno nekidan trazili da dobiju iste uslove kao studenti iz BiH a nemaju ni drzavljanstvo. kazu pa niej fer sto se oni mogu besplatno skolovati poremecno sve do bola