Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro lepi moj, ne samo da je grb grada Banja Luka neustavan vec je i sam naziv tog entiteta tkz. republika srpske neustavan, jer ne žive samo Srbi u tkz. rs-u vec i Bošnjaci, i Hrvatii i "ostali" samim tim ne moze se zvati "republika srpska"
kakav je ovo ljiljan u vidu krsta ili bejzbol palica? joj srbende lude
A sta je to u genocidnom vilajetu demokratsko imali sta ...
a ko je tebi dao hrvatsko ime???
Nista dok se ostatak BIH ne oslobodi....
Bosnjaci sto se tice srba(pravoslavaca) u Bosni nikada te tvorevine nebi bilo.Srbija je preko noci preuzimala opstine u Krajini I predavala srbima iz Bosne.sto ovaj rece oni kopne kao snijeg.sada kmece za rusijom,gori njima pod nogama.srbija ih nemoze vise spasiti.Preko drine ce svi zaglaviti 100%.
@rile...cobane ne provaljuj se......kr.kan i ge.djo su oduvijek bili eskluziviteti za vas genocidne pa.p.k.e iz haj nehaja ! SIKTER
e jesi duhovit hehehhehehhehehhe
Halo vi sto se zovete bosnjacima, Turci su protjerali bosnjake sa ovih prostora i kraljica im je sahranjena u Rimu jer se nije mogla vratit zbog turaka. Ovo je srpska i hrvatska zemlja tj. juznih slovena. Ajmo krkani idite kuci u tursku.
Ne znam je li grb ustavan ili ne, ali znam da sam zagorio toliko da sam danas u kori drveta vidio p*** u.
http://hdbh.ba/app/bs/grbovi-op%C4%87ina-i-gradova-u-bih
kako srpski , pa jel ima četiri polumjeseca , malo li je ...
Portugalski diplomata Cutilleiro, koji je svjedočio po obavezujućem nalogu suda, ocijenio je da je “istinska tragedija” što je sporazum koji je postignut uz njegovo posredovanje propao, podsjetivši da je mirovno rješenje postignuto tri godine kasnije u Daytonu “gotovo isto”, što znači da su “nebrojeni životi mogli biti sačuvani”.
Broj rodjenih u Novom Sadu u 2011. godini. 4300! Broj stanovnika grad Novi Sad 341 000 administrativno podrucje.. Broj rodjenih u Sarajevu u 2011 4600! Broj stanovnika Kanton Sarajevo 465 000k stanovnika!! Ladno ce NOVI SAD da stiigne SARAJEVO po broju rodjenih, iako ima dosta manje stanovnika, natalitet mu je dosta jaci!! :))) Broj rodjenih u Beogradu je preko 20 000k ali ima negativan natalitet, i sve nadoknadjuje migracijama. Ali NS ii recimo BL imaju pozitivan natalitet.
Banja Luka je glavni grad Republike Srpske,entiteta srpskog naroda u tzv.BiH (koja se uskoro raspada).Šta vi Ba.li.je i Ku.rv.a.ti radite u P-ederaciji,i što pored ljiljana i šahovnice na grbu P-ederacije nema NIJEDNOG srpskog obilježja,nas Srbe savršeno ne interesuje,jer nama vaše ništa ne treba,niti osjećamo bilo šta prema tom dijelu zemlje...Mi što smo željeli,mi smo to i ostvarili,a sad,ko je vama kriv što ste gubitnici,pa samo gledate šta mi radimo u svom entitetu (uskoro državi).I da, po-ga-ni-m Ku-rv-at-im-a bih poručio da se ne vraćaju u Banja Luku i ne šire svoj s.m.r.a.d ,da vas ne bi ponovo k.l.a.l.i i ba-ca-li u Vrbas. ;) NEZAVISNA SRPSKA-USKORO! U.B.I.J K.U.R.V.A.T.A DA LO-JA-VI NEMA BRATA!
@rosi...smr-do bice tebi laksi zivot kad skontas da ste vi cobani genocidni po-pu-si-li u ovoj drzavi to sto ste naumili napravitio genocidom jednom zauvijek ! Odsad pa nadalje ni pr-d-nut vi vise necete moci a da nas ne pitate ! Ps i ne kontam otkud to ti ce-to pa pricas u hrvatsko ime....eto hrvati ko ludi za tobom i slicnim spo-do-ba-ma samo cekaju da ponovo zive s vama....jasta ! SIKTER
hahahahahahahahhaha jao bolest braco draga ovaj nema vise od 10 godina po njemu su Muslimani bili sila poput Rusa il Amera da su htjeli mogli zauzet Dalmaciju, da su htjeli mogli i do Beograda hahaha realnost drugacija da nije bilo HV-a i Oluje Bihac = Srebrenica i bodljikava zica oko Arajeva bi jedino ostala IDI SE BRE LEČI