Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...auuuu, udario denis na tajipa veličanstvenog & nepogrešivog & vazdapravednog...
grac i "nasi" sklopili pakt s neprijateljem zemlje cija je razvojna agencija "tika" u nasu zemlju ulozila sa preko 350 milona maraka, pardon poklonila u vidu obnove obrazovnih ustanova, sportskih dvorana, nasih mostova, kao i onih od njihove zaostavstine, obnovila mnoga povratnicka naselja, naselja unestena poplavama kao u F BiH tako i u rsu bez razlike, koja je mnoga domacinstva "pogurala" u podizanju malina i dr.jagodicastog voca. glasaci od nasih vas grac samo kupi plodove tudjeg rada.
glasaci "nasih" obratite panju na mnogim ulazima skolskim ustanovama gdje stoji TIKA. @NinoBelovSRB tuspasi dvoranu iz tvoga grada. :))
mogo zesci od njega su danas postali cica mace.. medvjedici koji igraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemaš sređeno pitanje vode, struje i javnog gradskog prijevoza u vlastitom gradu, ali zato ideš rješavati kurdski problem u Turskoj. Hej, živote neispravni džojstiku.
Ja vec neko vrijeme kontam da ce EU i Ameri igrati na ovog lika kad budu rusili Bakira samo ako mu jos malo poraste popularnost.
Cestitke buducem premijeru na angazovanosti
Kurdima osnovati državu. Nema više čekanja.
Covjek kojeg je ocito bilo stid svog imena i prezimena, pa promjenio iz Muhamed Gracic u Denis Gratz.
zato je i preživio kod Kurda!
Predivna vijest. Ovaj Dennis Gratz me oduševljava iz dana u dan. Nije htio da se zove po čovjeku koji je spolno općio s devetogodišnjakinjom, koji je sabljom širio svoje ideale i koji je u ropstvo uvodio pripadnice nježnijeg spola svojih protivnika. Puna podrška divnom hrabrom i vrijednom sekularnom kurdskom narodu u borbi protiv islamofašizma što onog iz Ankare (Turska), što onog iz Rake (Islamska država). Religija je zlo.
Tvoj komentar je cisto zlo i hrpa bljuvotina. Dennisu svaka cast za aktivizam, ali ti si u svom komentaru pokazao koliko si zloban. Nema goreg sljama od vas laznih boraca za ljudska prava. Jugonostalgicarski otpad sa dna kace.
Kojoj ti feli pripadaš. Jesi li možda duga?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Esoglu esek.. tam de orospucocuklarin yerine gittin...
Orada ass - geri eşek!
Muhamed Gracić*
Čovjek se zove onako kako je izabrao da se zove, kako se osjeća i kako mu piše u dokumentima. Znači Dennis Gratz, a ne Muhamed Gracić. To se zove demokratija, sloboda izbora i tolerancija. Poštuj to.