Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kako će se čovjek zvati je isključivo njegova privatna stvar! To se vas ne tiče, i bolje je da je promijenio ime koje mu se ne sviđa nego da ga je s kompleksom nosio. Vi konačno počnite komentirati program koji nudi, a ne kako mu ime!
Čovjek koji se stidi sopstvenog imena i porijekla da nekog predstavlja? Stranka koja ima takvog lidera da štiti interese naše Domovine? Za žaljenje je i taj lider ali i ta stranka !!!
Gratz: Otvaramo vrata Parlamenta FBiH > Jel* nogom ili glavom? Samo naprijed frustrirani! Što negdje ne spomeneš radnike i seljake, o penzionerima takođe ništa???
Kako ovaj misli da nekog predstavlja a sam se sebe stidi?Neozbiljan totalno...
Nemoj mi Muhameda Gracića! Čitaj Denica Gratz-a!
Tako svi pričaju, puni entuzijazma, dobrih vibracija, želja i namjera, a kada zasjednu u Parlament onda uživaju u ovodunjalučkim ljepotama. Rijetki su oni koji se bore da zaštite interese većih grupa ljudi, odnosno onih koji su ih izabrali. Nadam se da ti Dennise (sa dva N) nećeš posustati, bez obzira što neću glasati za tebe jer čekam nekoga da mi da 50 KM, jedino to dobijam od novih izbora hehehehe
Sve neki stručnjaci, a na terenu blokade i krajnji rezultat 0 bodova. Najpametnije vam je od tih stručnjaka iz stranaka da oformite kakav ekspertski tim nek vadi zemlju iz propasti ako ste dobrih namjera.