Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.facebook.com/NeGlasaj
Zašto je ovaj lik promijenio ime iz Muhamed Gracić?
I follow you...
Dajem glas nasoj stranci zato sto hocu da INATIM. Nedam glas za SDA, SDP ili SBiH zato sto su iznevjereli skoro 16 godina...nista nisu promjenili toliko od rata. Vazda u krugu prepucavanja i nacionalizma zato sto nemaju ideje i rjesenja. Ustvari su jadni. Dodik ih sviju okrece ko na raznju. Bez mene vise...NS mi daju nadu zato sto su mladi, sposobni i pristupaju nasim problemima na jedan drugi savremeni nacin...
Sa jedne strane stoji 1 stranica izbornog programa Nase stranke naspram 30 stranica programa jedne druge stranke. Sa jedne strane stoje osobe kao Sabina Cudic, elitizam, arogancija i neznanje, bavljenje politikom iz pomodarstva, naspram koje stoje osobe skolovane za politicki posao, sa dokazanim stepenom ispunjenja izbornih obecanja. Glas za Nasu stranku je bacanje glasa kroz prozor ili glasanje za elitizam, dzointe, glumce, rezisere i fogografe koji nemaju posal pa bi se bavili politikom. RAZMISLITE.
da je neko drugi predsjednik onda bih vam sigurno dala glas, al ovako nemre
dennis gratz WTF?
Naša stranka je ove godine ponudila zaista osvježenje na našoj političkoj sceni. U kontaktu sa njihovim kandidatima za vijećnike i kandidatkinje za načelnice sam saznala mnogo toga o njima i njihovoj stranci i ostala očarana njihovim pristupom i pameću i informiranosti i čiem sve ne. Znam da moj glas ide njima, jer me niko drugi nije mogao uvjeriti zašto da glasam za SDA,SDP, i ostale...
A sta mislite da se glasa za SNSD, milsim kakva je razlika izmedju njih i bilo kakve druge velike stranke (SDA, SDP, SBB)???
ide nekome ko je obrazovan, pametan, elokventan, sposoban, lijep, šarmantan: Sabina i Naša stranka u N. Sarajevu
kako ova stranka moze biti vjerodostojna kad je vodi ovaj koji je sebi nadio germansko prezime iz mode? svakom svoje, ali za mene je hinja.
Kad bi kojim cudom Sabina Cudic ili Lejla Somun zvana jevej, kojim dudom pobijedile mene bi strah bilo zivjeti u tim opcinama, koliko su zene nepametne i neinformisane. Samo svojim smijesnim nastupima kojima pokazuju totalno nepoznavanje stvari cine politiku njima unosnom a nama gadnjijom. Sabina ce donijeti pobjedu Koldzi, SDA ce joj spomenik dici.
Njabolja je konstatacija kako ce osvijetliti rubne dijelove opcina. Zakljucujem da niti jedna od tih kandidatkinja nije nikad prosetala rubom bilo koje opcine koji su odavno osvijeljteni. Klasican elitizam i arogancija, koji govore nesto sto niti svojim ovima nisu vidjeli. Ugasite se vise vi arogantni sibicari.
Jos kad bi ti znala sta uopce znaci pojam \'nacionalizam\' gdje bi ti kraj bio, glupava udbaska d.roljo.
Samo tako...Naša Stranka je budućnost ove države...
Jel ona jedna jedina stranica teksta vas izborni program. Neozbiljni ste.