Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presmjesno.
Kredit je rjesenje,a treba usput i za plate 1800 radnika taj kredit obezbjediti,iako su plate redovne sta znas sta sutra dolazi
Nije smijesno nego žalosno. Porezna i UIO rade svoj posao, al onda nastupa Bosna gdje se vidi da svako može handriti državu do mile volje. Gledaj samo dugovanje 117.000.000KM, grasovcima je samo bitno da dobiju platu, topli i regres.
"""""Preduzeće Poreznoj upravi duguje 117 miliona KM""""" Pa sto niste regovali kad su dugovali 1 milion... a ne cekali da se nakupi toliki dug?!?!?! DEBILI
Zar nije Dino (ja sve znam ) Konakovic onomad preuzeo upravljanje i ovim ?Uveo neke radikalne mjere garantovao da do ovoga nece doci ? Maca pojela jezik ili zeko reko ili...
Ova »stabilizirajuca« koalicija SDA-SBB je cudo. Svaki dan neka nova katastrofa. Onaj ko sebe oslanja na Nasu LGBT stranku i inicijative Sabine Cudic, u jos vecim je govnima.
E CUJ TRAMVAJE ZAPLIJENILI HAHAH,PA OVO SAMO U BOSNI IMA. TACNO SMO CIRKUS
Šta uradi SDA bagra od preduzeća u kojem su neisplaćene plate prije rata bile nepoznat pojam. Bimo ih sahrani i onda prave cirkus sa kartama, a dugovi milionski, priča za naivne. Samo je bilo pitanje vremena kada će GRAS totalno pasti i evo došlo je na kraju do toga.
Aukcija GRAS-ovih tramvaja? Koja farsa.
fini neki ljudi
Vazda sam pitao starog "Kad ćemo kupiti tramvaj". Došao je dan da mi se ostvare snovi.
Adresa Ivana Gorana Kovačića br.2 Sarajevo Ibrahim Jusufranić Tu je pokradena lova od GRAS_a i ne znam šta se više pravite ludi i tražite krivca u pogrešnim ljudima.
ma zatvoriti pod hitno to lopovsko SDA-ovsko preduzece.osnovati novu firmu ne zavisnu od stranaka i u tu novu prebaciti vozila i odredjen broj radnika ali ni po koju cijenu nikog iz rukovostva sadasnjeg grasa.
Ne mozes prebaciti vozila iz jednog preduzeca u drugo tek tako.
Stranka koja postavlja direktora nekog javnog poduzeća treba da stoji iza gubitaka koje to poduzeće napravi pod upravom njihovog kadrovika. Dakle, da vidimo konkretno koliko koja stranka treba da participira u saniranju gubitaka GRAS-a. Pošteno pa u zatvor.
http://www.new.uino.gov.ba/bs/Lista%20du%C5%BEnika
Hercegovački tajkuni te tajkuni bliski vlastodršcima iz rs-a duguju stotine miliona maraka uio, te najvjerovatnije nikada neće ni izmiriti dugovanja, jer je sprega politike i kriminala dozvolila takve aranžmane, a jadni GRAS koji kako-tako prevozi građane napaćenog i još uvijek paćenog Sarajeva mora da plati, kako zna i umije, 17 mil maraka. E bošnjački lideri svaka vam čast, svaki dan novi šok i novi dokaz vaše nesposobnosti, nezainteresovanosti za vlastiti narod, te nastavka torture bošnjaka
h
Trebali su zaplijeniti menadzement sa direktorom.
MA UDRI SAMO PO KREDITIMA,TO JE NASA NADA,,NEKO DANAS DIZE 63 MILIONA KREDITA,,GRAS CEKA KREDIT,,VLADA CEKA KREDIT,,KOME BACATE PRASINU U OCI,GDJE SU TI STO VAM VJERUJU,LOPOVI VAMA NIKO NISTA NEVJERUJE NITI DAJE,NELAZITE NAROD VISE..