Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"apelira na gradjane za pomoc u takvim situacijama\",ma naravno evo sve letimo da vam pomognemo........kako se samo revizori znaju izivljavati kada su u grupi a jos kada je u pitanju zena ,mrs pycka vam materina seljacka!!!!!!!
a zasto nebi svi stanovnici sarajeva placali koju extra markicu mjesecno i imali besplatan javni prevoz?
SVE STO NAM TREBA JE UPUTSTVO ZA UPOTREBU SARAJEVA! KAD NAUCIMO KAKO DA SE PONASAMO KAO GRADJANI, DOBICEMO I BOLJI JAVNI PREVOZ, BOLJE POLITICARE, PLATE I SVE OSTALO STO ZIVOT ZNACI.
ma suština stvari jeste da je na sudu veliki broj revizora radi ugnjetavanja, psovanja i maltretiranja inih osoba i sada bi oni da se ograde zakonom od vjerovatno pozitivnih presuda u kojima će letiti mnogi nasilni revizori s posla a uz to će vjerovatno GRAS morati isplatiti i određene novčane odštete... Nadati se da kantonalne vlasti neće donijeti takav zakon i zaštititi svoj privatluk (čitaj GRAS) od presuda...
Sto se ismijah :) Vec sam u glavi zamislio dispecersku trafiku, dispecera i zelenu limenku, a napolju stolicu i naravno pijanog dispecera :)
I onda kad im se dadnu ovlasti počeće se tek iživljavati nad kulturnom i normalnom rajom te strancima a delikvente će i dalje puštati..smijurija..
Jucer tramvaj na liniji 6 nije dosao od 16,30 do 17,05 minuta.Dispecer iz one kucice je sjedio ispred u hladu i pio pivo.Bio je toliko pijan da nije znao ni gdje se nalazi a nekamo li sto je s tramvajem.Nije bio zastoj jer su druge linije radile. Nije se ni krio nego je cugao iz limenke (ko zna koje po redu) kao da je na pasnjaku svog Pestera ili u nekoj sjenickoj birtiji.Toliko o GRAS-u i njegovim uposlenicima.Prijedlog :prodajte GRAS privatniku pa makar i sandjakliji .On ce bar stititi svoj interes.Normalno je da ljudi prolupaju na + 30 pa kad Grasovac popije degenek e onda su drugi krivi.Bravo GRAS nastavite ovako.
Budimo realni ,da se nalazimou bilo kojoj zemlji karta se mora platiti . Samo kod nas se vrijedjaju svi krenuvsi od vozaca, revizora i sl. Ali valjda je to ta narodna\"Niko se nije rodio ko\' je narodu ugodo\".
\"Do napada je došlo zbog ranijih međusobnih razmirica\" Nek oni traze sta god hoce, nece to dobit uglavnom... Sad je i drzava kriva sto GRAS zaposljava ljude koji prave probleme i za vrijeme i van radnog vremena..
Treba vama konkurencija, a ne da držite monopol i tražite probleme u građanima.Naprimali ste na posao po plemenskom srodstvu bruku sandžaklija, koji se ponasaju ko u štali.
Za pocetak neka zaposle kulturne kontrolore, a ne medvjede koji vrijedjaju i maltretiraju ljude.