Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polozit cu ja aBd pa me necete vise drkat kreteni jedni !!
pa ćeš kukati kako nemaš za supe
Ja već imam brusilicu spremnu,rezat ću vam šine,pa željezo prodavat,neće mene zmija dva puta iz iste rupe...
koji si ti glupan...ne razumijem vase glpe zakljucke vlada privatniku daje isplative linije...a vi niko nista samo sjedite i gledate tako je i SDA vlada unistila sve vodece sve jake BIH firme da krenemod od svjekog giranta ENERGOINVESTA pa SIPADA koji je prije rata imao firme po cjelom svjetu danas ni jedne od tih firmi nema...STO SE NE ZAPITAS STA JE S TIM KO JE TO SEBI U DJEP STAVIO
eeee ma opušteno samo :D B|
Pa da li ste vi normalni? Cudite se sto svi pljuju po vama i jebu vam sve po spisku? Sta hocete drugo kad samo strajkovati znate. A o autobusima/tramvajima da ne govorim kakvi su.
Naucile doslje,da ne rade,a da primaju evropske plate.Protjerati tamo odkle su sljeglii dati gradjanima Sarajeva da rade,jer oni vole svoj grad.Stati u kraj papcima I samo otkaze.Ni pedalj im ne popustiti I doci ce pameti kad ostanu na ulici.
Neka Asim Sarajlić potegne vitalni nacionalni interes zbog štrajka.
Tesko narodu sa ovakom vladom i ovakim grasom,ovakav gras ne postoji nigdje na zemaljskoj kugli,ovakav javasluk vlade i grasa nepoznat je u svijetu,ovakav bezobrazluk prema narodu ne postoji,narod zaista treba blokirati gras i nedati him vise posle strajka da rade dok se ne pronade trajno resenje gradu sa prevozom,Gras je 50% a negdje i vise smanjijo broj linija,to su ljudi bez osjecaja,bez kulture,njihova dva radnika ako se sastanu,tema je politika,za njih gradani nisu vazni.............
Dragi sugrađani molim Vas dođite u ponedeljak u 15 30 da pokažemo zeljkanu i smradu bubici da nam neće uništiti Sarajevo i GRAS . Možda i žoharčić i rikne pa ćemo svi džematile na dženazu smradu bibici !
Slušam na kantonalnoj TV onu zeljkanovu "kućnu prijateljicu " kako fino zbori da niko nema pravo da od revizora maltretira putnike sa neispravnim kartama. Prijateljica koja možda nije samo kućna ljubimica premijera time je samo dokazala da je prljavi igrač ijoš jedan jad od čovjeka koga je zeljkan poslao da sahrani GRAS. Neka se rospija stidi svojih riječi , neka se vrati u naplatu gde još ima nerealiziranih potražživanja. A ti PREMIJERU zeljkane šalji novu trebu na nas tj. možeš neku bivšu kurvu iz kotlovnica koju si kao i ovu uhljebio !
uvijek sam bio uz radnike , bez obzira, i ovaj sam put uz vas. ima nas najmanje 50 koji ce mo vam se pridruziti u protestima ispred lopovske vlade, a pozivam i ostale sugradjane da se pridruze protestima.sa onim lopovima u vladi tonucemo sve duble, zato , sto ih prije otjeramo sa vlasti prije cemo se nadati boljitku.pa ako mora biti scenario , grcke, i dr. pa neka bude.i tako smo dotakli dno.i ne samo da budu otjerani, nego da se nadju tamo gdje im je i mjesto ,, iza resetaka,,.
nemojte voziti bar 4 mjeseca ---------------------
"Ja bi u tramvajima GRASa legalizovao Marihuanu, da svi fino uzivamo i ne nerviramo se,..." Brano Jakubovic
Svaka čast GRAS ovcima ! Nakon režiranog pogroma vozača u režiji trojanskog konja u vidu V.D. direktorice Mubere Kadić koji je za račun "kućnog prijetelja " zeljkana otpustila vozače. I bila dovoljno lukava da da još 400 poslednjih opomena pred isključenje. Sada je "prijateljica" skontala da nema podršku od izvršnih direktora pa bježi. neka u oproštajnom pismu napiše koliko joj je dobavljač goriva R..O dao od svakodnevnih uplata od 20 000. km ! Onome smradu bubici se vidi nadolazeća smrt iz očiju. Pozivam sve Građane Sarajeva naravno doći ćemo i mi GRAS ovci da mu u što većem broju na DŽENAZI NE HALALIMO ni šta sa ovoga svijeta. Također pozivam građane da mu svi pljunemo u mezar .
amirix.shahh - Jesi to od nekog' prepisao ili ti glup ? Kad nesto procitas, razmisli malo o procitanom ! Opusti se !
JA KORISTIM JAVNI GRADSKI PREVOZ I JA VAS PODRZAVAM!!!!!!
Sta sad ser** jeb** im mater. Imaju plate vise od 1000KM. Sta hoce vise? Ponasaju se ko da su 7 fakulteta zavrsili. Pa niste doktori nauka da imate vece plate.
a kupon za maj ?