Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vise i bicklisti sto se ne drogiraju ko svak normalan
Bice povremenih i totalnih obustava saobraćaja u sljedecem rasporedu: 01.10.2011 Udruzenje za zastitu zivotinja - akcija \"Vratimo pse na ulice\" 02.10-05.10.2011 Kajakaski savez BiH - Obavezno veslanje Miljackom sve glavne saobracajnice zatvorene- akcija \"Sisajte nam vesla\" 06.10.2011 NVO Hipohondrij \"Setnjom do doma zdravlja\" 07.10-11.2011 Azra Tribute \"Provedimo vikend zajedno (na ulicama)\" 12.10-15.10 Strajk GRAS-a Podnosenje prijava za blokiranje saobracajnica i gradskog prevoza u toku Opletite...
Svi vi kojim smetaju bicikli bicikli, lezite svi lijepo pod auspuh i udišite, ništa drugo niste ni zaslužili. Drogirajte se, ko vam brani i gojite stomačine kolko vam volja. Pješacima biciklisti ne bi smetali da gradska vlast koja ne radi ništa, izgradi koju biciklističku stazu, ko što bi bio red u normalnom gradu.
yebalo im baciklo mader. Nemožeš od njih normalno hodati trotoarima.Pojave se niotkuda i profijuću desetak cenata pored tebe. Treba zabraniti bacikli_jadu kroz grad. Navećer voze bez upaljenih svjetala a po danu bezbeli i bez kočnica. Još usput onako trgnu pokoju tašnicu od naših bakica.
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST!
http://www.youtube.com/watch?v=wNd9ZweGivY&feature=related
Ne moze vikend jedino radni dan jer je vikend zauzet vec za maratonce,šetaće, druge bicikliste.
Kojoj budali je palo na pamet da biciklijadu organizuje radnim danom? Još veća je budala onaj ko je odobrio! Vikend brate, mi nikako da naučimo da se radnim danom radi i a vikendom zaj*
Sarajevo GRAS: Izmjena režima saobraćaja Na osnovu Rješenja Ministarstva saobraćaja KS, radi održavanja biciklijade povodom 10. godišnjice obilježavanja X Bijenala mladih umjetnika Evrope i Mediterana, danas u vremenu od 17.00 do 19.00 sati, doći će do izmjene u odvijanju gradskog prevoza. Zbog povremenih obustava saobraćaja zavisno od prolaska učesnika biciklijade u trajanju do 15 minuta, doći će do poremećaja i nemogućnosti poštivanja reda vožnje i to na linijama: - Autobuske linije koje polaze sa terminala Dom Armije, - Autobuske linije 41 Drvenija- Velešići i 41a Drvenija- Gornji Velešići, - Komercijalna linija 31e Dobrinja –Vijećnica, - Minibuske linije koje polaze sa terminala Vjećnica i terminala Park, - Tramvajske linije broj 3 Ilidža – Baščaršija i broj 1 Željeznička stanica- Baščaršija, saopćila je Služba za odnose sa javnošću GRAS-a.
Evo ga jedan koji ce veceras da \"pendala\" pardon pedala.
na zalost ovaj put gras nema veze sa obustavom saobracaja vec ublehe koje dopustaju da se ova obustava desava u petak u vrijeme najvece spice
programeru, šuti i piši code.
ovde svaki pakas moze blokirati ulicu...
Znaci kad se normalan svjet vraca s posla, besposlicari ce da pedalaju i syebu saobracaj..bas fino.
pobiti sve lutalice
Vise mi je dosta i biciklista i maratonaca i ostalih koji trce po centru grada kad god im se cejfne.Neki idu fino na Vrelo Bosne ,Bijanbare pa nek trce a ne po centru .Onda nece se morati davati place za osiguranje itd. Svaka subota, nedjelja jedini dan kad se moze nesto obaviti izvan posla sto se ne moze pod tjednom oni trce.