Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se podržava ovakva akcija treba pojačati gradski saobraćaj ( posebno ntrolejbuski), a ne obustaviti
@sax vozam i ja auto,ali smatram da je zdravije jedna nedelja mjesecno da bude bez auta? vecini je auto potreba ali ih ima vise bezveze sto se vozaju i prave guzve! Ako si se ti rodio u autu ti onda vozi i taj dan kad niko ne vozi.
@rimtitituki Rimtu ti tuki, i još te natapkam rumenim glavićem po obrazima i oko ušiju gratis. I mami ti ga turnem u pakaš. Može...?
@gas zbog takvih ko ti, gradjana, treba i vozit auto...
sad ce onaj SARAN paranoja paranoja ccc koja je ono budala od covjeka
I ja tebi rimtutituki i to u stau drito! Idi ti negdje na autoput pa divljaj i troši benzin, a nama ostavi ljepote gradskih ulica bez takvih međeda kao što si ti.
Barem jednom mjesecno treba uvesti zakon samo da se biciklom i setanjem moze kretati gradom,strogo zabraniti kretanje motornim vozilima osim hitne,policije i vatrogasaca... Prevelike su buke i guzve vikendom,a radnim danom da ne govorim. Sjecam se kad je bio SUMIT u Sarajevu,totalna blokada saobracaja ono je bilo ljepota i odmor za cijeli grad. Svaki papak vozi auto danas, samo se pitam odakle sipaju gorivo 2,60 KM treba biti 5,60 KM.
Ma do kad više ovako sa \"pametnim\" stvarima da se zajebajemo po gradu. Svaka šuša može da nas blokira kako joj se ćefne. Idite pa trčite negdje u divljini, zbog vas svi ispaštamo.