Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za pihh : BOSANSKI BROD UVIJEK JE BIO za szbin-iz-bn: Umjesto da pitas ce \"sta ce bosanska zastava..\", trebas na prvo da pitas sta treba rs u BIH??? za rs: za taj teheran nema rijec na nesto tako glupo hahahahaahahhaahah xd nemoj ti biti kao Dodik a poslije sto ce tice BOSANSKI BROD uvijek je bio i bice a tvoja drzava rs ne postoji. A zasto onda imate pasos BIH i BOSANSKE licne karte ?? a ja kazem da naziv srbin iz bosne treba izbaciti zato srbin iz bosne ne postoju !!! za robinjo: nemoj pricat od ovaj seljak dodika zato on nezna pricat tako treba. a da kazem jos nesto : ja sam siguran 100% da vi niste iz broda pa to znaci da nemojte pricat o brodu seljake okk i sve je u redu ?!?!!!!
Uglavnom da pisete nebuloze. Taj granicni prelaz je pod kontrolom BiH. Nema veze sa Rep. Srpskom. Mi bi iz Broda davno to popravili ali gospoda iz Sarajeva su nadlezni za taj dio teritorije nama omražene BiH.
mogao se provozati kroz grad pa slikati i neke ljepse stvari...uvijek se sami sebi rugamo.... http://www.nasgrad.com/galerija/foto-0-Foto%20galerije.html
mozete i pitati vlast kad ce vratiti kucu koja se vidi na slici Gavrilovicima ili im makar platiti odstetu
Pa Bosanski Brod ,je pod kontrolom vlaha a vlasi kako mogu da se ponasaju kao i obicno SELJACINE NEOBRAZOVANE i oni nisu predstavnici nase Bosne i Hercegovine nego zalosna prestava sta smrdi hoce da naprave u centru Evrope ,na koliko su obrazovani i pismeni -neka usrana Evropa sada rijesi ko je i gdje i zasto napravio sukob i rat, i kako su danas organizovali propast tako lijepe drzave Bosne i Hercegovine.
Svaki put kad se provovezem kroz Bos. Brod posjetim par ulica gdje sam sa svojim prijateljima u proljece 92 prasio cetnicku bandu,na jednoj jos jasno nazirem ostatke rafalne paljbe mog kalasa , samo sto je les pokojnog Jovana odavno istrunuo.No nazalost patriota drugi su moj grad potpisom prodali u dejtonu.Prokleta vam bila \"rep smrdska\".
Bas sam u nedjelju prelazio granicni prijelaz u Bosanskom Brodu i zastave su se vijorile bas kako i treba, a i oni fini policajci imaju svi one fine kravate s grbom Bosne i Hercegovine, znaci daleko je republika mrska od drzave, heheheheheheh
ove u Brodu samo traze da im se da cvaja meni otvarao moju putnu torbu i govori sve je ovo nova garderoba ja mu kazem , mama mi kupuje nove stvari, ne u seconf hand gleda papak pa kaze a na KAFU? nisam za kafu hvala puno
Svaka cast Mate za ove slike! Takva je nasa drzava sva. Boli koga briga! Sramota! Prepucavaju se sa entitetima a granicne suplje! Zao mi je ove djece sto se javljaju sa svojim glupim komentarima, tako su ih valjda ucili u skoli i neznaju za bolje!
KATASTROFA!
@RS Zalosno je vidjeti ovakve komentare. Vecina ljudi koja razmislja na ovaj nacin ne misli dobro ni sebi ni drugima. Slijedjenje ovih ideologija dovelo nas je do rata i stradanja velikog broja ljudi... Kao da nista niste naucili iz proslosti. Hodate praznih glava, bez vlastitog misljenja...slijedite neke truhle ideologije koje vam nikad nisu donosile nista dobro... Fuj
Ako vam smeta, nemojte ici u Republiku srpsku. (to je kao sarajlije: kome smeta nek razguli, sta god da je u pitanju)
jadan čojk.. sad će po njemu...
To je taj.... .... BOLJI DIO Bosne i Hercegovine.... ... Tako DODIK kaže! :D :) ... Dodik, NE LAŽI, džukelo! ;)
RS nabijem te na pimpeka i tako te nosam...