Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste bar objaviti da je danas godisnjica smrti DRUGA TITA Smrt fašizmu, SLOBODA NARODU!!!
samo naprijed graničari.....ebeš državu koja udara na svog vojnika i policajca.....
izgleda gospodo iz policije da će Vas drugovi komunisti dobro naćuturiti....\"DRŽAVA PO MJERI NARODA\" doći će vam glave....a i vi brate neznate jeste li ili niste u štarjku nešto se vazda vadite te jesu te nisu gužve nastale zbog štrajka...
Da političari, direktori, ministri imaju imalo svijesti i odgovornosti prema građanima, prestali bi koristiti državna vozila za dolazak i odlazak sa posla. Onda bi osjetili i gužve u saobraćaju, bahatost u javnom prevozu, rupe na putu i loše ulice, cjenu goriva.... Tek tada bi postali za dlaku odgovorniji i solidarniji sa građanima. NVO i civilni sektor trebaju povesti kampanju u ovom smjeru. Jednakost za sve! Treba smatrati nedoraslim i nedozlenim i društveno neodgovornim svakoga rukovodioca koji u ovako siromašnoj zemlji ne skraćuje nezaslužene privilegije! Kada dođemo do totalnog bankrota kao Grčka, i kada na ulicama zavlada haos, tada ćemo se pitati zašto na vrijeme nismo bili štedljivi i racionalni!
Direktori i ministri su se otuđili od baze, žive u svijetu raskoša i luksuza o trošku poreskih obveznika, sa \"radničkom klasom\" ne razgovaraju. Vijeće ministara je po hitnom postupku trebalo konzervirati ili rasprodati rastrošne vozne parkove. Bez jednakosti nema pravde. Niko ne treba da koristi službeno vozilo na putu od kuće do posla.
Izgleda da jedino još u graničnoj policiji ima slobodoumnih i dostojanstvenih ljudi. Sve ostalo je šaptom palo. A nije ni čudo, vrijeme je ulizica, poltrona, neznalica, partijskih poslušnika....
Podrška graničarima, smrt komunjarama!
Sretna i tebi ova divna obljetnica smrti dva velika zločinca, Aleksandra Karađorđevića i Jozefa Broza. Smrt komunizmu, sloboda narodima!
Podrška graničarima, smrt komunjarama!
Nisu ovo carinici, nego Granična policija!
Pređite na fazu B, pa svakog političara što prelazi granicu peglajete, čak mu i tjelesne šupljine provjerite ima li išta skriveno u njima da prenosi preko grane. SRETNO!
ух ух ух ста маи