Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao obicni gradjanin dajem punu podrsku vasim zahtjevima sto da ovi iz F BiH ,Brcko Distrikta i Kantona imaju vece plate od vas trazite da sve vas izjednace i svi ste zadovoljni nema strajka a dobro i nama gradjanima .Nedajte da vas slome jer kada ste vi i sva policija zadovoljna mi ljepse spavao .NAPRIJED MOMCI PODRSKA SVE RAJE ZA VAS.
Izgleda da Vas (GPBiH) niko ozbiljno neshvata..ili hoćete ili nećete.. ako je štrajk jedino rješenje onda u brate lijepi u štrajk bez odlaganja....u svakom slučaju podrška za policiju.
svaka čast, momci samo naprijed... DOSTA JE VIŠE OTIMAČINA SA NAŠE GRBAČE...