Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kako drugi pisu Granicna policija nista ne radi smanjite ima plate i slicni komentari...Neka Spirke radi, valja doskolovati djecu i unuje, kupiti jos koji stan u Srbiji i Evropi...valja unistiti i ovo malo BIH INSTITUCIJA.
Samo Vi radite svaka cast a oni ce vam smanjivati plate jer oni zele da vas uniste i uspjeli su eto vam Zeljka Komsica sto stiti drzavu idite u strajk mi obicni gradjani vas podrzavamo .
Naravno treba ovim ljudima smanjiti plaće a političarima čak i uvećati. Zlatko i Dodi svaka vam. Trebalo vam za lijekova.
Svaka cast policiji..