Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to od četnika granate od nakog seljacine iz r mrske
Cim vidim neko oruzje u Tesnju, odmah se sjetim Mehmedoviceve afere u toku rata i poslije rata sa krijumcarenjem oruzja. Treba odgovarati za to...
Mehmedovic je u bio nacelnik policije u Tesnju i imao je dodira sa krijumcarenjem oruzja a povezuje se cak i sa nekim ratnim zlocinima prema osobama koje mu nisu bile podobne.
Jeste više i smiješni sa ovim granatama. Da je ARBiH posjedovala ove granate 95:e vjerujte da bi danas Teslić a možda čak i Doboj bio u okviru federacije, koje glupost provaljujete to je nenormalno - ali nažalost raja guta vaše laži.
Lesija vratili kući!
http://www.youtube.com/watch?v=Jts9suWIDlU
znaci vracene na staro mjjesto do nekog "novog lokaliteta"