Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na odluci! Eh sad svi oni stanovnici Zavidovica, sto su silno protestvovali i trazili zastitu lokomotive, nek se potrude i licno doprinesu toj zastiti, restauraciji, cuvanju, i cemu sve ne...Pa da vidimo tu ljubav!
Ugasimo fašistički forum hercegbosna.org
Koji potez! Evo suze mi same teku, koliko je to značajno.
Da Gradonačelnica nije predložila kupovinu ova lokomotiva bi završila na otpadu. Dobro iz ove priče je da je lokomotiva spašena (valjda)
DoBrOeee....Nama u Tuzli nisu dali nista,a sve nam ukradose...Proklete oportunisticke Sarajlijice🖕🖕Cast izuzecima 😎💪
...bao ti Sarajlija seku garant, pa komplex imas od Sarajeva, fukaro
@fbUser1598458392 Ti definitivno potvrdjujes svoj oportunizam i Sarajlijstvo 👌😎👉👌 ...Ti nisi taj izuzetak 👌Ljakse kojeg je Karadzic preselio, a Alija prodO za saku rize👌👉👌
Pa mi se koljemo izmedju sebe,a da nam bude bolje,nikad,cetalji prijete javno , govore da ce uzeti r.sumsku, u nas gazde se bore da budu sto bogatije malo im boziji oblak,nije ih briga za zemljom,mladi jedva cekaju vizu da bjeze 99%,sramota,zasto izginusmo i ostasmo sakati,i bolesni.Katastrofa.