Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad treba napisati 1000 clanaka zbog srusene bandere.....
Доћи ће дан кад ћемо вас судити за клевете. Чуј молим те''агресор'' !?
кмееее
silom na silu je sasvim ok
GOSPODIN NAČLNIČE ZAŠTO NISTE NELEGALNO IZGRADJENI KRET NA ZNATIŠTU PORUŠILI KAD VEĆ NISTE U POSTUPKU IZGRANJE ZABRANILI GRADNJU.J A POSTUJEM VJERSKE SIMBOLE,ALI OVO JE OČIGLEDNA PROVOKACIJA I ZLOUPOTREBA VJERSKIH SIMBOLA.SVI SE MI MORAMO SUPROSTAVLJATI TAKVIM PONAŠANJIMA KOJA NIKOM NE IDU U PRILOG.
Ogoljena armatura koja je "držala" stub je morala popustitu. Termodinamičko "širenje-skupljanje", uz "ugaono opterećenje" je moralo dovesti do "pucanja".....
Ako je neko od žrtava,četničkog terora ovo uradio,i doveo stvari na svoje mijesto,onda je ok....
Ko je srusio ovu riblju kost opao mi signal na TV-u slabo hvata cccc :-D
dodo ga sinoc precviko kad je dolazio na sastanak sa gospodzom iz eu, da bi opravdavao svoje poteze u bosni a da su bosnje to bi oni davno precvikali.
Stvari treba nazvati pravim imenom. Dvije zavarene štange pod kutom od 90 stupnjeva su se srušile i to je to. Sva prića o tome da je to neko vjersko obilježje je bajka za maloumne. Srbi kao i pravoslavci odlično znaju da nikakav niti pop niti vladika nije blagoslovio ovu napravu da bi ona predstavljala vjersko obilježje, pa na taj način pravoslavnu svetinju. Sve ostalo su bajke, konstrukcije, insinuacije koje za cilj imaju zatezanje međunacionalnih odnosa u BiH, na što ljudi koji u sebi imaju mrvu kulture suživota i dijaloga, te sluha i smisla za BiH, samo mogu gledati sa gnušanjem čitavu ovu farsu, koju ako ćemo pošteno, nitko ozbiljan i ne uzima u razmatranje.
Pa ko srusi, mozda su ga srusili isti oni koji su ga u mraku digli.
Dodje sejtan po svoj ;), kako dodje tako i ode
Ma treba prestati pisati o ilegalnoj gradjevini.. tj ruglu.. neko se napio postavio krst... isto tako neko se napio srusio krst i zdravo divljaci i jedni i drugi... samo da provociraju.. a portali nemaju sta pisati pa glavna vjest dvije bandere....
O kakvoj sili govorite Samardžija ? Kakva sila je trebala da sruši to ruglo?
silom postavljen,silom srusen kapis li :}
kinže : pa ono nije vidilo krsta, kad stavljaš stavi bar da se ima šta vidit ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ovo, kad su dosli iz eu da pritisnu pobjednike da rade svoj posao...ovi fino isplaniraju da im pod nos pokažu kako ovdje situacja nije još baš zrela za eu pravila...pa da mogu jos po starom bez puno pritiska :-) providno sve oovo oko podizanja krsta i rušenja...niko u bosni ne moze ovako nešto uraditi bez jake političke pozadine...inace te odmah sistem pronalazi i kažnjava, ako si obican puk!