Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukazo se Iniesta na Humu :P
E boze mili i dragi, covjek dodje i kaze nasa veza je neraskidiva i ljudi svrsavaju..Kakvi smo mi poltroni, a dodje ministar Turske, zemlje koja je 100-miliona ulozila, i onda svi mrs napolje itd, cak sta vise vidim da u ime grada Barcelone stavljaju barca ? Boze sacuvaj i sakloni, pa u gradu Barceloni imate preko500-000 hilj navijaca Espanjola od kojih je mozda ovaj covjek koji je dosao..Mi smo stvarno zreli za klinike kakvim smo mi glupostima opcinjeni..Hihihih, mila majko..
Gradonačelnik Barcelone za Klix.ba... hihi :)
"Narod Katalonije reagirao je sa ogorcenjem na tisinu svih ostalih zbog onoga sto se u tom trenutku desavalo u Sarajevu". Big respect.
Naravno da imaaju ko i svi ostali što dođu u posjetu :)
Najjaci su ovi sto su odmah pomislili da se radi o klubu... Pa za vasu informaciju postoji i GRAD Barcelona :D. Mozda su iz geografije imali dvicu na poklon.
Predsjednik kluba Barcelone je Josep Maria Bartomeu! Jesi glupan Dzeko!
Predsjednik kluba Barcelone je Josep Maria Bartomeu! Jesi glupan Dzeko!
...neraskidiva?..sve dok ne pukne...
Čovjek se malo zabunio... Mislio je reći da imaju neraskidivu vezu sa republikom Srpskom, i jedni i drugi teže ka otcjepljenju...
separatisti
Zaboriavio si kako je katalonska skupština popljuvala RS i Dodika, prije nepunih mjesec, koja je to blamaža bila. http://www.klix.ba/vijesti/bih/katalonci-se-ogradjuju-od-dodika-mi-i-rs-nemamo-nista-zajednicko/140130011
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi oni imaju neraskidive veze sa Bosnom i Sarajevom, a mi tonemo sve dublje i dublje
hahahaha cuj gradonacelnik barcelone , prevario vas frajer! gradonacelnik je sandro rossel on je na celu kluba!!! a koje ovaj boga pitaj! spuco vam pricu!!! GLUPI klix!!!!hahahhahaha
ahhaha pa vi vjerujete nekakvoj wikipediji? pa procitajte malo knjige pa cete vidjeti!!!!!
pogledaj prvu recenicu (budalo): http://www.klix.ba/sport/nogomet/rossel-barcelona-nece-nikada-prodati-messija/120421081 sta pise????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)