Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je jedno Sarajevo ovakvo gdje gradonačelnica dijeli i baklave i uskršnja jaja u istoj ulici. Cijela Bosna je bila takva dok nekim uskogrudim dušama ne zasmeta. Iz Sarajeva će se pobnovo širiti opet na sve njene gradove kao neku veče u Odžaku slaviše Veliki petak i iftariše pod jednim šatorom. I Mojsije je hodao 40 godina po pustinji sa narodom dok se ne oslobodiše lošeg u sebi. I nama treba vremena.
da, samo je jedno sarajevo o kojem svjetska zvijezda napravi dokumentarac o svemu kroz sta je proslo, da gradonacelnica istog tog grada ne dodje na premijeru i ne ugosti svjetsku zvijezdu. i da, jedini grad koji ima downovca za gradonacelnicu, bez uvrede donwovcima. benjamina mongoloid
jos na to nikakva inicijativa za poboljsanjem, vec prepiranje o tome ko ce pjevat na 40oj godisnjici olimpijade. popravak icega sto je ostalo iz te olimpijade? ma neee, de da se slika vamo tamo dijeli baklave i jaja. nije to problem sto dijeli i ovo i ono, vec sto nista ne radi mimo toga za grad. muta mutava nesposobna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretan Uskrs svima koji slave.
Nacionalista je bolest. Neka svako slavi šta hoće, to se zove građanska država. Ako hoćeš čestitaj a ako nećeš nemoj nikoga vrijeđati i nemoj biti bar glup.
Haj ti Benjamina skidaj onu sramotu od zastavica eu po gradu i sredi grad prvo. Nemoj da ti fasade padaju ljudima na glavu. Čuj ono bi da slavi nekakav fiktivni ulaz u eu a grad se raspada. Vode ne bude po 10 sati Hahahahaha. De do zovite se ba.
Ovo je najofirnija gradonačelnica, totalno bezlična!
Na žalost za kratko vrjeme če biti samo baklava i hurme BAŠ ŠTETA Sarajevo
Ukupno bilo troje hrvata / katolika.
Covjeka Bog nije stvorio sa dva Srca.
Sretan Uskrs svima koji slave.Pitanje za gradonacelnicu gdke su oare od stipendija za ucenike 27 januara zzavrsen konkurs a danas 31 mart a ni spisak nije objavila iz razloga sto je potrosila pare namjenjene djeci za stioendije pa morala raditi rebalans budzeta na gradskom vijecu da namakne pare koje je potrosila na ko zna sta kao i sef joj njiva sto je 70 miliona spiskao namijenjenih za povecanje penzija
Svi koji negativno reaguju na civilizirane akcije Gradonacelnice Sarajeva postujuci sve gradjane Sarajeva, ateiste i one koji vjeruju u Boga, turiste itd. vjerovatno nisu krivi sto nisu u stanju da shvate i prihvate nesto sto je jednostavno NORMALNO a to je da iz respekta prema svima, ustvari sve te ljude cinis sretnima. My 2ct.
Bosnjaci uporno pokazuju neku toleranciju dok oni nas vrjedjaju za nase praznike.. dokle vise podanistva glupog.
Papane tolerancija se ne pokazuje ,ili je imaš ili nemaš
Jedino ovo radi uspješno kada dijeli baklave i šarena jaja
Frčkava na slici 6..
Nisam znao da je danas dan daunovog sindroma🤔
Nije ,dan je nepismenih šupkolizaca ,čestitam !!
Je li cestitala kalendar? Pitam za prijatelja
Benjamina cionista cestita vlaske praznike