Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek joj neko kaze da joj nije neki smisao za humor
Drugo nista i ne zna osim gluposti
Tragikomicno.
Jel realna ova budala?? Prvo je postavila Tvrtka na sred tramvajske stanice ko da je kanta za smece. Tramvaji koji su su preplaceni Bog zna koliko na sinama koje nisu zavrsene, u gradu gdje svaki dan osvice novi les ona nadje za shodno da se sprda s Tvrkom i tramvajem.
Joj da je sda bakirovi roboti bi tu okolo hodali i snjim i jahali konja,pjevali...al ovi zaostali vozaju tramvaj koda tvrtko nezna sta je tramvaj
Meni sve u redu ,dosjetka na mjestu i sve pozitivno.Da je Tvrtko ziv sigurno i bi mahnuo rukom za nesto sto je dobro i korisno za sve nas. Benjamina je bosanska patriotkinja Nr1.
Šta je sa aplikacijom za gorivo, ne radi mjesec dana?
Sta mu je ovaj reko kad ga je pozdravio
odlicna fora za odlicno uradjen posao. onima koji samo zele cuti ubleharenje politicara zelim da se sto prije naviknu na novo normalno.
gradonacelnice sta je sa sigurnosnim sistemom u gradu,vi ste prva koja treba da odgovarate za stanje
Jel ko obisao Bendzi u zadnje vrijeme zeni haman nije dobro
kakva ublehasica,fuj
Ko da su kupili F35 avion a ne tramvaj i to kreditom. Sad ce svaki mjesec jedan dolaziti da nam pokazu kako su dobri. Recite koliko ste zaduzili kanton , sram vas bilo. Poslije vas potop.
sdO bOtine na malina ventilatorima... dze skaka, fOdilj, bOkir da vide kako se radi a ne krade.
bitan je tremvaj a ne sto nam dijecu ubijaju na svakom cosku
Nije valjda da je tako rano ustala i slikala tramvaj ili je krenula na pravni u Kiseljak na posao?!