Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom izjavom oko nezavisnih si pokazao da ti je koeficijent politicke inteligencije 0.
Moćna nešto ta SDA. Sve je po projektu SDA, SDA izgubila načelnička mjesta po projektu, izgubila Srebrenicu, opet projekat, neredi u Stocu opet kriva SDA, ja zaposlio dvoje svojih a to je ništa koliko je zaposlila SDA. SDA pa SDA. Šta se krijete iza SDA, kad ste ista bagra svi?
Po istoj logici nema nikakve razlike izmedju glasa za GS ili DF te SDP...To sto si se ti Bajrovicu prvo posvadjao sa njima oko podjele plijena pa se onda razisao iz "ideoloskih razloga", ne stavlja te na ljestvici vrijednosti dalje od Lagumdzije i Komsica...
Prije cemo mi svi pokrepat nego sto ce SDA,SDP,SBB,HDZ i ostala govna otici sa vlasti.Zato mirno gledajte kako im se familija,djeca,i rodjaci do 1000 koljena uhljebljavaju i zive ko lordovi,nek nam ga ne vade nikako mi smo pederska nacija....
Neko gura GS opasno. I prije nego su osvojili mjesto nacelnika i par vijecnika bili su cesto u medjiima, a stranaka njihovog kalibra milion.
@Rifet Tesko mi je skontati koga Klix favorizira jer nije bas uocljivo. Imaju clanaka gdje blate SDA, a i SBB, a opet sveukupno su mlaki.
Pa i DF je bio politički projekt SDA. Vidimo sad kada ptičice prhnuše nazad svom jatu. :)))