Daleko iza Srbije i Hrvatske
345
Građanin BiH pojede 21,3 kilograma mesa godišnje
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal\' kakva statistika za 1. maj ko najvise pojede. Garantujem da smo tu ubjedljivo prvi....
Da nije mene i Čovića jos bi gori prosjek bio.
pa ovo je dobra vijest.....manje mesa jedite, papci..duze cete zivjeti...
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
Nama bosancima i Hercegovcima ovi `rvati i smrdi popravljaju konacni plasman sa neogranicenim konzumiranjem svinjetine-krmetine, tako da ih s pravom zovemo od mila, svinjojedi... Pa da nije njih...pa mi bi bili medju zadnjih 10.
Pa svinjsko meso je najjeftinije, zato ga i jedu mnogo....nek se nasopaju teletine ko pravi ljudi!!!
Meni se bas cini da u Bosni jedu jako puno mesa....To je sto ja vidim kad dodjem u Bosnu.....Inace izbjegavam meso, a u Bosni je to vrlo tesko.
Ne lupetaj, onaj ko jede i ne krije se!
ovo ne stima nikako da neko jede 350 gr mesa dnevno a jos prosjek drzave nema sanse
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove mala :)) pogledajte
ja se nesiječam kadsam zadnji puta jeo meso
@Isus mi ne slijeditmo tebe, ti si došao sa Istoka i tamo nekom svojom vjerom, mi slijedimo našeg Rastka Nemanjića koji je bio paganin...
Oooo krstasi evo i mene. Ko vam je rekao da jedete krmetinu? Ja je nisam jeo niti sam vam ja odobrio. Poslije mene izmislili vjeru i to od krsta na koji me pokusase raskovati. Sta vam je krstati pa ja krst nisam nosio oko vrata a vi ga nosite. Jesam li vam ja to mozda negdje propisao? Ko vam je dao dozvolu za 13 krstaskih ratova povedete? Vidim i Biblija se promijenila od mog odlaska, sta li ste sve izmislili i uklonili ono sto vam je smetalo. Jad i cemer. Jedino muslimani i jevreji ne jedu krmetinu i ne nose krst ko i ja. Haj u pamet krstasi.
pa treba da budemo ponosni na ovo a ne da se stdimo!!! TOtalno smo IN!!!!
@vlasina Vidis ono na njusci sto je provuceno, e to smo ti stavili da ne rovis i lupetas gluposti. Ne kaze se loj. Svinjska moze biti samo mast a ne loj. Moracemo ti jos jednu brnjicu provuci da ti se ne ponovi ovakva glupost ;)
Nemojte tako na 24% bosnjakistana, nek smirom jedu bosnjacki uhljupi i temeruti svoju strpljeno zaradjenu krmetinu. Zasto samo srbi i hrvati da imaju pravo to jesti.
Sve se nema...