Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba i meni za početak jedno 100.000 eura a poslije moze i milion,,čuj treba novi ustav pa napravite predlog prihvatljiv za sva tri naroda i nema frke ,smatraj usvojeno ,,ali kako ugoditi svima kad svi vuku na svoju stranu i hoće za sebe najveći kolač
KO TO KAZE? PA NAS USTAV JE DEJTONSKI SPORAZUM, SAMO JOS UBACIMO AMANDMANE NA NJEGA DA I CIGANI I JEVREJI (KOJIH IMA SVE SKUPA MANJE OD 1000 U DRZAVI) MOGU BITI BIRANI U PREDSJEDNISTVO I TO JE TO.
OOOO ja i zabotavio da vi postojite.Pa šta ste radili ove zadnje četiri godine.Hahahaha.