Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......to je spas i pozitivan pomak u proeuropskoj politici ove vlade............
i ne treba nam eu kad imamo ovo
Moldavija i Albanija SU ZAPAD ZA BiH,dobro jutro Bosno,nesto ste prespavali.Istina da je Bosanska dijaspora kriva za nasu nazadnost (ha ha ) kako ih nije sramota glasati za nacionaliste koji su nas dovde doveli (ha ha). Nastavimo i dalje sanjati da smo napredniji od pojedinih drzava,koje su napredovale dok smo mi spavali miseci da je jos uvjek ovo ona Bosna u Titino vrijeme, ne vidjevsi da smo naj zaostalija drzava u Europi.
Moldavija je uz nasu Bosnu najsiromasnija zemlja u Evropi.Inace,neko je pitao ima li more i kojim jezikom se prica-nemamere i rumunski se prica.Ima najvise cura sto se bave najstarijim biznisom i tako.
Sutra ode ja!
ja sutra idem uzet azil u moldaviju cek mozda bolje labaniju ma mrs stoko koga to interesuje daj te novi ustav da narod pocne zivit normalno..bosna je toliko bogata zemlja da su je istoriski sve zemlje stjele okupirat, a u bosni pola naroda zivi prosjacki,kako evrope kurve nie stid sve zemlje imaju jednog prijesednika ali dje su muslimnai vecina tu nemoze,cak nedaju ni gradjansku drzavu licemjeri..a ovi kvazi bosnjacki politicari to nesmiju spomenut,zasto?pa zato sto su kriminalci svakog imaju u saci..
napokon mogu rahat otici u tirani i kisinev
Po koLJace i tuLJumbe bez viza.
"jake" drzave nam ne traze vize hahaha
ovo sma čekao,sad mogu i umrijeti!Od danas se nebrinem za svoju djecu i buduce naraštaje!Minister Lagundzija od srca fala,spomenjak ti treba sazidat u po Pala!!!
vidi se da je ministar lagundzija najsposobniji politicar u bih :)
Dobro je sad makar mogu bez vize u Albaniju, pa onda u konzularnom predstavništvu za Kosovo u Tirani izvade vizu za Kosovo.
Ja cekam da se ukine to za Svicarsku ovo su mnogo jake zemlje za njih nemam dovoljno para.
Zahvaljujući globalizaciji svijeta, konačno će i građani BiH dobiti priliku da posjete atraktivne svjetske destinacije, poput Albanije i Moldavije.
Može li mi neko objasniti gdje je Moldavija i da li ima more???I naravno kojim se jezikom priča - govori,
sad samo još fale armenija,gruzija i kazahstan. jedino se oni mogu mjeriti po siromaštvu i korupciji sa bejha,uz naravno moldaviju i albaniju. ahihihih.
SUPER