Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne može ulicu dobiti kemo,mirza i sl. ovdje ulicu može dobiti neko ko je 90 ili kasnije došao ili ako je neki kriminalac. da je trebala podršak az ulicu gašiju,ćeli, keljmendiju bilo bi hiljade ljudi na sastanku. to dovoljno govori ko nam kroji kapu
lijepo, podrzavam!
Neki građani ali većina građana ne želi, npr JA NE ŽELIM A NI MOJA PORODICA. Ja želim da sve što može država dati čovjeku Kemalu da njegova Hrvatska čije je državljanstvo objeručke uzeo, ispalio porodicu iz Sarajeva i vrlo ružno ,,pljuvao,, po ovom gradu i ljudima. Npr. da njegova noga nikada neće u poseljačeno Sarajevo, POŠTUJEM, ima pravo da govori šta hoće. U to ime neka mu njegov ZAGREB DA NAZIV ULICE, ŠKOLE, DIGNE SPOMENIK A NAŠA PRODANA VLAST I ONAKO NEMA POJMA ŠTA RADI?
Umrite papci jedni..Kemo je legenda ovog grada i zaslužuje i više nego ime parka...Papci nepismeni bi voljeli da se parku da ime Amir Zukić, jer je papcima on moralna vertikala i uzor svih uzora
Wc_Sholja takvi smo ti mi. Nas možeš napustiti, uzeti državljanstvo Hrvatske, ispaliti porodicu u Zagreb i javno se zaklinjati da u poseljačeno Sarajevo njegova noga nikada neće kročiti a mi ko mi BOŠNJE GLUPE ZAOSTALE NEPISMENE DAJ PARKU IME IZDAJNIKA. AKO AKO ZATO NAS SVAKI 40 GODINA POKLAŠE I TAKO ĆE BITI I U BUDUĆE JER SMO PRODANE DUŠE I NEZNALICE.
...meščini, gospon moke nije bio dovoljno "musliman" prema "mjerilima" najnovijih muslimana. ili, možda bolje reći, najmlađih.
italo-musliman, nije čak ni Bošnjak bio!
ovaj kod fisa najbolje uz ona dva staklena skup pjanaca i kockara
Bolje Radeljasa
Još jedan Hrvatski velikan ;;;; dok je ovaca vuna će se šišati.
mislite 10ak gradana traze da se dadne ime...
Ako se skup lićnosti jedne nacije ili naroda sastoji uglavnom od pjevaća, košarkaša, balerina ili drugih cirkuzanata onda je to narod, "samo nek se pleše" i život je lijep.
Bolje dati ime bulevaru po ovoj Legendi nego po islamisti Aliji
Hajmo mars na kupanje..
Nasi narodi su uvijek izdajnicima naroda i drzave podrsku davali jos od Pavelica i Draze, paa do Alije, Slobe i Franje