Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sta ce mu onolike gorile oko njega, tjelohranitelji haman!?
zasto zagadjujete medijski prostor, prostor na serverima sa izjavama i fotografijama mirnesa ajanovica
ma vidi ti mamine pametnice! svaka cast za otkrice, da je voda mokra. ama, sva sreca da tebe vise nema \'ni u tragovima\' u ovim kombinacijama inace... vidili bi oni kako se to \'strucno\' radi.
zasto bi mirnes prozivao bilo koga drugogo osim onog ko zaista snosi krivicu za ekonomsko politicku krizu koja traje vec 20 godina...a vladu i sve sranke bi trebalo zamrznuti sve dok im se svijest ne razvije...
@demokracija ako si ti papak nemoj u tudje ime da pricas ,konkretno se izjasni i nabrij ih imenom i prezimenom i nek Mirnes ide tamo na te Adrese i nek njima trlja njuske ,vidis obukli maice i izasli malo na sunce i to je sve ,A neznaju ovi s maijicama da Mirnes ima dodru platu delegata on moze tako do penzije ih vodati ,i sta pitajtega.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/27723-pocinje-sudjenje-causevicu-za-teroristicki-napad-u-bugojnu.html
ko ovome idiotu daje medijski prostor gori je od njega. od ovog nepimenjakovića gori je samo onaj niski frajer iz SBBBIH. fuj
Ko ovdje vidi gradjane..sve go papak..nevide se gradjani..šatro gospoda..ej,to je ko engleska trava-mogu je svi imati,al nije to-to---nema tradicije ! Ko razumije -shvatice,ko ne-nek živi još u zabludi..kakva gospoda !
zasto nam ne dozvoljavate da komentarisemo rubriku LJEPOTICE? ukinite komentarisanje na politici a dajte nam da pricamo o TREBAMA, PI*CKAMA ITD zdravije nam je to :-)
-Mirnese imas li ti sta pametnije da kazes ,a bolje bi bilo da Poduzmes nesto konkretno,Svi znamo da se vodi rovovska Borba ,zadnjih da kazemo18.godina 3 plemena ,Sve je ovo Kumovala Europa ,Kad se sjetimo i (UN),za vrijeme rata ,i Dayton onakav PRISTAJANJE,,,,MIRNES ,daj Pocni da prozivas (UN) pa redom Incka OHR-,od ovih svjeski Mocnika pusti te price.!
Znaci SDA je kriva.Njima jenajvise stalo samo do mandata nista ih drugo ne zanima.Dok je ta mafijaska organizacija u vlasti nema od BiH nista!