Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ljude ,vidite da igraju iks oks . :D
...yebo chemtrails, kakav je otrov nacionalizam...
bravo
Kada ne znaš šta da napišeš, a želiš like-ove, onda samo spomeni nacionalizam, RS, Turke ili koliko voliš reprezentaciju i to je pun pogodak. Malo mi te i žao...
"Chemtrails", tj. geo-engineering nije nikakva zavjera, vec stvarnost. Procitajte clanak u Scientific American, Geoengineering: How to Cool Earth--At a Price (http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=geoengineering-how-to-cool-earth). Svrha ovog clanka je da polahko prilagodi "ovce" govoreci u chemtrailsima u skoroj buducnosti, iako se to vec odavno radi. Na forumu Klix of chemtrailsima odma pominju Davida Ickea i njemu slicne....David Icke sluzi da se u ocima "ovaca" kojima su mozgovi isprani florom, aspartanom i pesticidima diskredituju ljudi koji raskrinkavaju stvari kao chemtrails (pricom o ljudima-gusterima i ostalim glupostima). Ovcama kojima je mozak ispran tesko mogu shvatiti da je Icke na platnoj listi elite. Mnogi su se smijali "teoreticarima zavjere" o pesticidima i izumiranju pcela, pa ipak BBC danas pise da ce zabraniti upotrebu pesticida jer su ih povezali sa izumiranjem pcela. Ipak, za ovce, chemtrails ce uvijek biti "para iz avionskog auspuha". Ovce!
sjedim tako ja sa haverom i gledam to iks oks polje i rekoh ajmo opalit koju :D
http://aircrap.org/category/chemtrail-photos/
WAO! Avioni ispuštaju gorivo, ko bi rekao...
@kommet ...meni je žao mrtvih...
Tragovi,koji su nepoznanica za sve vas je ,isti kao i trag iz auspuha automobila u zimskim uvjetima, Zbog, niskog atmosferskog pritiska i skore promjene vremena trag od aviona se vidi na nebu i to je uobicajeno sagorijevanje u motoru aviona. Kod ,visokog pritiska, u atmosferi trag je vrlo kratak i rasprsuje se u gornjim slojevima atmosfere, Znajuci u meteorologiji da visok pritisak nagovjescuje vedro vrijeme,tad i nestaje trag od aviona . Upratite te cinjenice i bit ce vam sve jasno. L.P.
Testiraju sve moguce, a mi smo kao pokusni kunici, ne samo u Sarajevu svugdje po svijetu, dovoljno je otici na youtube i vidjeti slike kao u Sarajevu i poslusati strucnjake.
ovo su tzv chemtrails ne znam njihov tacan sastav al su stetni po ljudsko zdravlje i sluze smanjenju populacije odmah treba pokrenut istragu jer se ovo desava nerjetko u zapadnom svjetu
@Chuckboris.Bravo momak, to je jedino ispravno objašnjenje. Kondenzovana vodena para. A za one koji ne vjeruju u to,ima drugo objašnjenje. U posljednje vrijeme aviokompanije služe u avionima povećane količine vanilasladoleda. Od vanile se puno prdi i to ostavlja bijeli trag na nebu. Od čokoladnog sladoleda trag bi bio crn i tako dalje.
Radi se o chemtrails (barijum-aluminij), ali sluzbeno se naziva "geo-engineering". Navodno je razlog hladjenje planete, ali steta je vec velika u zemljistu za proizvodnju zitarica, kao i za biljni i zivotinjski svijet. Izumiranje velikog broja pcela pripisuje se chemtrailsima.
Kao mail gledao sam avione I sjecam se da su I prije avioni ostavljali trag, tj kondenz koji se stvarao ali nikad se nije ovako dugo zadrzavao a I bili su daleko manji tragovi iza aviona. To mi pravo cudno a I da nas zalijevaju, kome se zalit kad je balkan postao prdimahovina.
Pa jbm ti drzavu ovakvu, da li u SAD-u lete ovako nepoznati avioni, odma bi ih poskidali
gradjani se pitaju kakvi avioni lete iznad sarajeva jer nisu nikada imali priliku da lete avionom. nazalost nove i jeftine avio linije se uvode u malim kasabama poput tuzle i grade se aerodromi u selima za koje sam prvi put neki dan cuo da postoje (trebinje)... zar nije vise vrijeme da se stane u kraj bezobrazluku i provokacijama zaselaka i da im pokazemo koji je glavni grad u nasoj drzavi!
JEBALA TE BUHTLA
i tebe juuuga
gradjani sarajeva se pitaju sta ispustaju avioni, a ne pitaju se sta rade oni parlamentarci sa trga bih 1
Oni vide samo ono što im političari prezentuju, tako da ništa ne vide
Ne pitaju se građani Ništa.