Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Ajanovicu, ti i Balijagic ste najveci lopovi....pa i niste dok je Lagumdzije...
Tooo, toooooooo, pilote moj!
Bilo bi fakat dobro znati gdje ko ljetuje..a najbolje bi bilo da se raja malo digne kolektivno..da se vidi da jos postoji neko ko se bori da opstane.Dok god sutimo, sutace nas i gaziti .. a vjerovatno nam to i treba. Jesmo proklet narod.
Jel\' ovo onaj sto nece da kaze cime se bavio prije rata? I On se naso\' pametovat!
Koji su idioti ovi nasi politicari.
Moj Mirnese i ti si neki demagog. Ma koji dugovi demobiliranim \"borcima\", treba to sve skresati. ako nisi invalid idi radi, ne parazitiraj na državi.
A sta i da je reko\' gdje ko ljetuje? Mi smo stoka glupa bosanska... dovoljno je da se sjetimo da su nas gazili po 500 godina i da se nikad nismo pobunili... Ni Romi koji prose se ne mogu nikad promjeniti... tako ne mozemo ni mi. GAZITE NAS JOS!!!!
što nije reko poimenu sve gdje ko ljetuje!?