Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je ovako nešto slično za rahmetli Hanu,al se ništa nije desilo,odnosno Rastoder još uvijek slobodno šeta Velešićima!
Havina djeca vise nemaju svoju mamu... Neka mu Bog vrati!
A ljudi koji VOLE Radončića neka znaju da njemu pripadaju isključive zasluge zbog čega je ubica Rastoder na slobodi!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jednog dana ce ovi babini sinovi naletiti na pogresnog lika kojim su uzeli dijete koji nece tek tako lahko halaliti krvi svoga dijeteta pa ce sam uzeti zakon u ruke i doci ce im pred vrata. RIP Hava i Jelena.
kako nikad "trkači" ne izlete s ceste preko puta pomenute tramvajske stanice?! po mogućnosti kad je najviše stoke iz predsjedništva na ulazu, majku im?! počivaj u miru, djevojčice..
Od svih ovih bolesnika ovaj je seffer najveći...
Seljacine i sirovine, da ih tako nazovemo, koji se dohvate auta pa stiscuci gas zele se dokazati, ustvari samo pokazati koliki su divljaci, takvima je mjesto izmedju cetiri zida.
uvesti PAPA režim
Nema od toga ništa. Vlast nijeradila ništa od rata do danas, ne radi ništa danas i ništa neće raditi u buduće, mislim ništa za dobrobit ovog ubogog naroda kome je zla kob dodijela na vlast ,,gurmane,, HDZ i SDA. .džaba vam je trud svirači.....,,
Šta je sada oplakivate? Svi ste vi redom krivi za ovo, SVI!!! Koliko ste puta vidjeli mangupa da proleti kroz crveno, do vozi dvostruko iznad ograničenja, da pretiće kolonu vozila po punoj liniji, da vozi po pješačkoj zoni itd. KOLIKO STE PUTA VIDJELI, A KOLIKO STE PUTA POZVALI POLICIJU ZBOG TOGA?!?!?!?!? Kažete na Zapadu ovako nečega nema, pa zapitajte se zašto? Tko proleti 15km iznad ograničenja i to na autocesti (da ne spominjem obične ceste) svi vozači redom zovu policiju. Možete reći da nam je džaba zvati policiju, da oni neće ništa po tom uraditi. Možda neće ako jedan nazove, ali ako 1000 građana bude zvalo svaki dan krenut će i policija raditi svoj posao, a vjerujte mi da policija radi svoj posao kada se obavijesti, samo se otarasite našeg jebenog mentaliteta ''da ću ispast pizda ako ga prijavim policiji''......E pa drage moje pizde, eto vam sad, zbog takvog stava imamo mrtvu osobu u sred centra Sarajeva. Nadam se da možete živjeti sa tim na duši - SVI.
Fantaziraš! Taj isti vozač koji poziva policiju, pravi prekršaj zbog upotrebe mobitela tokom vožnje. Ja lično ako koristim mobitel tokom vožnje, izgubim koncentraciju i ugrožavam ostale.
Ja imam snimak gdje lik prolazi kroz tri semafora na crveno. Pitam policajca ako posaljem snimak hoce li iko obratiti paznju na to. Kaze da ce me zvati sa budem svjedok...reko nema problema doci cu da svjedocim mada se na snimku sve vidi. ....a kasnije pozvat ce te i sud na suocavanje sa ovim narkomanom...rekoh hvala....zaboravi! Cijeli sistem je napravljen u korist ubica, kriminalaca, plackarosa....nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SHE RAINS JESI GLUP
Nema noći. između 11 i 01, kada sam prošao kroz grad a da nije bilo ovakvih "trkača" koji se lože na NFS ili Fast&Furious sa svojim Golfovima, Seatima, Pežoovima i sl. I uvijek će ih biti nažalost, jer policija tada nije tu da njih zaustavi, ali jest da zaustavi neku ženu sto nije upalila svjetla...
Pa dokle da nam gine omladina!? Iskreno suosjećanje porodici,prijateljima i svim normalnim ljudima koje je ova vijest pogodila! Pokoj duši...
Vidim da ti ne razumijes poentu! Sjetih se da je tišina ponekad najbolji odgovor...
http://goo.gl/nH8n02
Čitam ostale komentare, nemogu vjerovati da ima još bolesnika koji gledaju koje ko četnik, ustaša i balija !
Proći će to, sačekaj dvijesto tristo godina...
Ako sam ja Vlast, vozač bio ubijen na licu mjesta, nebi dočekao suđenje i da se osudi na smrtnu kaznu ! Jebo majku svoju, i ja sam mogao biti umjesto nesretne djevojke, što sam i ja bio na toj stanici u toku dana !!! umjesto nesretne
Sarajevo ipak, jos uvijek ima dusu...
Grad ima dušu, ali bahati vozači nemaju. R.I.P. Jeleno