Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li culi narode evo ima hefta, bebe su opkolile zgradu parlamenta. Ponijele su bebe i sarene parole, ne mogu bez pasosa cak ni na more. Izazvale bebe i talacku krizu, vide politicari da kraj im je blizu. Kazu parlamentarci da nisu posla cista, optuzise bebe za pokusaj ubistva. Prestrasile ih bebe velikom drekom, prijetile su i ministru flasicama s mlijekom. Jednu bebu proglasise ludom, jer jadnog je ministra pogodila dudom. Vrle su nam vlasti nema vece tuge, ponijele na babine gegice na pruge. Bebolucija i moja i tvoja, Bebolucija za bebe bez maticnog broja. Bebolucija jer puna nam je pelena Bebolucija jer nema vise vremena. Bebolucija do siperka je doslo, Bebolucija sve nizbdro je poslo. Bebolucija da je svaka beba sita, Bebolucija za manje parazita.
kad bi sva raja sto pije kafu po gradu dosla ispred parlamenta bar sat-dva spojili bi ugodno s korisnim :)
mora raja bit u gradu DZET SET jbg buraz sto bi oni na betonu stobom kafu pili kad se u vatri mogu kurcit ....
sta je dobro u svemu ovom? dobro je sto smo naucili da trazimo svoja prava na ne nasilan nacin. dobro je to sto nismo dozvolili da nas podjele po politickoj, nacionalnoj ili entiteskoj osnovi. trudili su se i truditi ce se i ovi iz federacije i ovi iz rs da nas nazovu i ruljom i ovakvim i onakvim. oni bi voljeli da mi jesmo rulja i ovakvi i onakvi i njih je zapravo stvar sto mi to nismo. zbog toga treba im poruciti da su dobro dosli na posao i pustiti ih da rade ali da znaju da smo mi uvije tu pa cak i kad nismo. ali mi smo i tamo pa cak i kad smo tu. dakle nama je bitno da rade, da ne dangube za dangube se zna. docekati ce mo mi izbore i neka znaju da cemo tad svi izaci na izbore i da ce mo tad voditi racuna samo o jednom a to je o svom interesu. toga je njih strah. ja sam demokraa i ne mrzim nikoga ali volim samo sebe i svoje dijete kao i njegovu majku insve cu uraditi da nam bude bolje. cak cu i glasati a svi oni zajedno morati ce se truditi da glasam za njih ili mozda ne za njih.
Dobri ovi protesti,na kafi sam s rajom bio ,kahvu pio,seirio,besjedio... ovakvih protesta,nama treba,više!
NEPOMAZU NAMA MIRNI PROTESTI NECE ONI USVOJITI ZAKON.TREBA SVAKI DAN BITI PREKO HILJADE GRADJANA NA PROTESTIMA.NE SAMO BEBA NEGO I NEZAPOSLENIH,A OVI PENZIONERI NISU NI DOBILI PENZIJE,A NECE DA IZADJU.SVI NA PROTESTE!SVI SVI
ma daj ne lupaj gluposti. protesti MORAJU ostati mirni. sve ostalo je glupost i sranje. najlakse je sjediti kuci i pozivati na nemirne, da ne kazem nasilne, proteste. treba ostati miran i nedati se isprovocirati
U Bosni nam treba dan D...
koja kultura... satrasmo se od kulture
Ovi ih nece natjerati da bilo sta urade,moraju se protesti zakazati u vecem broju i sa jasnim porukama da se vise nece cekati.
Bevanda, vidi, sve lica sa potjernica!
Ovo su najgluplji protesti u historiji protesta. Ponovo su Bosnje potrvdile kako su glupi.
A ti sijas od pameti...
svaka cast...samo vi kafe ispijajte a vamo se isus ukazuje licno... http://www.index.hr/black/clanak/guzica-ovog-mopsa-stvarno-izgleda-kao-isus-je-li-ovo-dosad-najjasnija-poruka-s-neba/683264.aspx
Prije sam vidjao nekog covjeka koji je protestvovao nesto oko poljoprivrede, al nebritno..Bitna je cinjenica da je svaki dan zapisivao koji mu je bio dan protesta, tako je pisala neka cifra od nekoliko hiljada dana :D Imaju nasi parlamentarci strpljenja, ne brinite :)
Čuj što neko pljačka ljude "za bebe". Po brošu se zaradi oko 0,60KM što znači da brojnije demonstracije koje će se održavati donose od 200KM do 3000KM dnevno za masovna okupljanja. Naravno, "za bebe" sok vlasniku kutije odjednom ne nikne vikendica.
ma nek zaradi brate
Da je to zarada tipa "pokrijem troskove dolaska, pauze i imam par stoja profita" ja bih razumio, ali nakon sto sam vidio onog hadalja sto je uzeo 80% love za one katance ljubavi, ne vjerujem nikome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zeleni trenutno nisu na vlasti. Sad su na vlasti tvoje drage komunjare i onaj crnogorac fahro
Predlažem da napravite novu rubriku pod nazivom: "Na kafi sa Štukanom" ili "Popodnevna kafa sa Štukanom" ili slično u koju ćete objavljivati ova njegova okupljanja.