Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ovaj pamet prosipa. ima bonska ovlastenja, ali realno vise nema nikakvu moc ni uticaj.
Kad msvi kradu nek kradu moji tako da je moja opcija bila i ostala SDA uostalom ja super zivim
Ni on vise ne pominje bonske ovlasti. Srbi mogu sta im se hoce. Da li smo zasluzili drzavu kad ne mozemo sami upravljat.
trebaju se svi smrdi pobiti, bas svi!
Incko, pot.uric.o, pop.uši mi neosunećeni ku-rac i ti i svi pot.uri.ce.
@MIMI,: Narod se 1992. godine izjasnio tako da su dva naroda bila za nezavisnu BiH, a jedan narod protiv. I na budućem referendumu će biti 2:1, s tim što će jedan narod biti za nezavisnu BiH, a dva naroda protiv. Ako referendum iz 1992. godine smatraš legalnim, normalno da ćeš smatrati i budući. Ili je legalno samo ono što ti želiš?
Cuje dozvolila, pa za mene je i FBiH genocidna tvorevina, i ko se to izjasnio, da to nije bilo nekopreglasavanje, ko jos pusi tu glupu pricu majke ti...ne lupetaj
MZ trazi od gradana da izaberu nove politicare i tako svoje neuspjehe zeli prebaciti na narod.Narod je svoje rekao 92 da zeli jedinstvenu nezavisnu Bosnu.Ta ista MZ dozvolila je Genocidnu tvorevinu rs koja i danas sve otvoreno cini da unisti Bosnu.Kako se vise govori o referendumu u rs tako se povecavaju i price o novim sukobima i u takvoj stanju traziti nove politicare je bezobrazluk i ako nisam mislio glasat za svoj tor u ovakim prilikama moram.
nama to sve netreba....... Nama je dovoljno da imamo Turbofolka i petaka za kaficu i to je to..... Ko sisa drzavu i drustvo
Je Incko jedini tumac svega i svacega, kadija te tuzi, kadija ti sudi.
Dok je Incka i Bonskih ovlastenja, mogu biti i cate, kuriri, predsjednici mjesnih zajednica, glasnogovornici, neJma velike svrhe ni izbori ni demokratija, zar ne?
Dok Incko odlucuje, lideri mogu biti i kuriri.
Bandića za predsjednika BIH
Prava istina to sto napisa, \"kod nas su i ljevicari desno orjentisani\"!!!
Nema veze ko su pozicionirani politicari... Ko god da predstavlja RS i Srpski narod nema sanse da radi na njenom ukidanju ili slicno... Svim Srbima u BiH, a koliko vidim i Hrvatima najveca zelja je da se izdvoje iz BiH, a vjerujte, nije u pitanju medjunacionalna mrznja, jednostavno nam ne ide skupa... Bosnjaci da sebi zele dobro, dozvolili bi da se razidjemo kao ljudi i da napokon svi krenemo naprijed....ali vise vole biti pod protektoratima, pod pritiskom, zadojeni lazima, nacionalizmom i zarobljeni u sopstvenoj polupismenosti (sto vazi za sva tri naroda) Jednostavno BiH Srbima, Hrvatima i Bosnjacima vise uzima nego daje.. Dok smo god zajedno Demokratska vlast, lijevo orijentisana, ostaje samo neostvaren san....osudjeni smo na desnicare, jer su kod nas i ljevicari desno orijentisani