Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je više sa bilateralnim sporazumom o državljanstvima BiH i CG? KO opstruira sada taj dogovor? Nema više HArisa silajdžića da pravi problem!
Samo neka se radi nesto pozitivno, za razliku od SDA i njihove politike destrukcije svega sto iole valja i gdje imamo ikakve sanse za napretkom.
Zaboravio si jos jednu funkciju, inace najznacajniju za njegov opis: Sef podzemlja!
Samo radite, gurajte ovu zemlju naprijed. Tako ce se automatski i ovaj narod osvijestiti, nece se razmisljat ko je Bosanac, Bosnjak, Hrvat, Srbin itd itd. Podrska !
Čovjek ima više funkcija nego kose na glavi:Ministar sigurnosti u Vijeću ministara Bih,Zamijenik Guvernera,Predsjednik i vlasnik stranke SBB,vlasnik dnevnih novina,hotela tornja itd,nastavnik likovne kulture, novinar,Zlajin mali itd.itd