Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstore
Dovoljno je napraviti ozbiljnu facu i po mogucnosti uzeti lulu u usta kao K.lju.jic, imati hrvatsko ili srpsko ime i reci par gluposti koje pasu Muh.am.edan.cima i eto tebe kao akad.emika, bice neka osrednja pozicija i garantirani prihodi. Reci ces ono sto ti se kaze i kad ti se kaze, razmisljati nemoj i sve ok !! Tako se u ove dane kad je tesko doci do posla obezbjedjuje fuk.a.ra bez kar.ak.tera. A usput eg.o raste nakon ovakvih \"priz.nanja\" !!!
Međunarodna Mediteranska akademija iz Struge AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA Struga prazna selendra kao i Srebrenica. Sreca sto odoh od tamo u Sarajevo !!!!!!!!!!
totalna
lol
Gradimir...čisti riba polira, piše, sklada, režira...Gradimir...da vaš budžet bude njegova briga..Gradimir..budite sigurni da iza njega ne ostaje ništa..
Gdje ovaj igra?