Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A U CENTRU GARAŽE
I trebaju da rade i da pobjedjuju oni koji rade za narod, al ne samo pred izbore. 2O god gledamo kako nam isto kroje zivot takozvani politicari, slabom ili nikakvom progresu drzave ili u ovom slucaju grada ili opstine. Nemojmo se lagati, sta se to toliko promjenilo za vrijeme mandata Efendica? Ne kazem nista, i ja zelim da se uljepsa i stvore bolji uvijeti za ovu djecicu, ali sve je ovo malo i jadno, sta se moglo uraditi do sad
Ko li je vodeca stranka ono u NG? Oo SDA, malo se sjetili da uticu na predstojece izbore, duse drage. Da nam budu Izbori svakog mjeseca, mislim da bi infrastruktura cvjetala, Sarajevo bi bilo metropola, ovako malo po malo gradnje, malo po malo paljenja i 20 godina na istom. Osvjestite se ljudi!
Kad se nista ne radi krivi su jer se nista ne radi, kad se radi onda ne valja jer rade zbog glasova. Svugdje u svijetu pobjedjuju oni politicari koji najivse rade i to treba da je jedino mjerilo. Osim toga, Efendic u Novom Gradu radi dobre stvari, puno bolje nego svi njegovi prethodnici koji su dolazili i iz njegove a i iz drugig stranaka!
pare planirane ovogodisnjim budzetom, bile dostupne vjerovatno jos u aprilu ali trose se tek na kraju godine kad svak gleda da ustedis. i nek neko kaze da nisu predizborni radovi :)
Treba izbore svaki mjesec ne bi li se ova drzava izgradila.
Sta ibori rade !!!!!!!!!!! P. vam Materina Lahko je biti neimar NERODNIM PARAMA to bi znalo i dijete u 3ćem osnovne!!!!!!!!
E kad bi izbori bili svake godine cvjetala bi infrastruktura u drzavi
Djelimice točno. S' obzirom da su ovo pare od kredita, ovo je polu-promašena investicija. Ne kažem promašena, zato što su znali i jednostavno pokrast pare. Ljuljačka ne vraća kredit, al opet bolje i da se ljuljaju djeca, nego da igraju CounterStrike!
Pare od kakvog kredita ??? Sta ti pricas? :S
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pogresan je naslov... treba biti "skupljaju se jeftini glasovi u hrasnom, buca potoku i boljakovom potoku"...
jos da pascad istrijebe da se djeca mogu igrat.... možda bi ova igrališta neko i koristio....
Too miješaj maltu