Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E.T. uzmi paciklo i vrati se odakle si doso. Cika Behmoooo, ma ko dirooo. Bubani, okani, cucani, pijani. Cmok! Ma, nemoj se ti meni sikirat, bit ce para za krats, dace cika sudija, lokaniii! Aj ti meni jedno pivce i frljtalj loze zemi, da mi se ne pehladis. UH, rodila majka kominjaricu svoga.
Nema Behmo sta da krade pa iznalazi nacine kako da stvori uslove i sirovinu za guranje u svoju torbu! Bandit i lopov kakvog nema u svijetu! Bezobraznik, kako je dosao na vlast u Sarajvu nista novog za pohvalu, a za kritiku ima mnooogo toga!
Da znate da ću tužiti sam sebe.Kantonalni SDP napolje iz gradskog.
moze li mi neko reci, ako cura ima menzes i ja ejakuliram u nju, kolike su sanse da zatrudni (znam da je bilo slucajeva, ali cisto me zanima statistika)? hvala na iskrenim odgovorima
Hocemo smjenu semihe borovac,hajmo svi na ulice, ona mora da ide... ah sad je Behmen? Nista onda , u Sarajevu je sve u redu!
cinjenica je da i SDP kao i sve stranke u BiH krade ...al za razliku od ostalih makar ponekad podignu glas protiv Srbije i ostalih uzurpatora i brane interes BiH
što tužba glavutane nije vam to smetalo 2002 kad ste imali apsolutnu vlast, što tad niste riješili, držali ste sve u rukama križanović član predsjedništva, behmen premijer federacije, pećanac premijer sarajevskog kantona, hamamdžić gradonačelnika sarajeva tad ste hapali na svim nivoima i nije vas zanimala \'\'lokalna saouprava\'\', bagro lopovska
Ovaj komunjara pjana bi da pljacka narodni novac i kupuje televiziju. Sad bi jos da mu neko dodatno da novaca. Papak jedan maloumni.
ne zelim te upoznati, puku iz kolotecine.
Osvojio SDP vlast, pa vidio da nemaju sta da kradu i sad hitno zele da reaguju ... da im se vrati da mogu i oni u gradu kao SDA u kantonu krasti !!!!