Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okacite tuzbu macki o rep... Uzgred da vas pitam, da necete mozda da tuzite i BBS koji je davno uradio reportazu o Markalama u kojoj govori da je to iscenirano od strane muslimana i podmetnuto Srbima
E jadnici moji mali.....pa kad ce ovaj narod doci pameti.....bace vam kosku a vi svi ko\' gladni kerovi poletite i svi se oko koske koljete a momcine vam iza ledja pecenje jedu.... Probudite se ljudi, ko god bili.....Nemojte da se sutra pred svojom djecom sramotite
Samo reci sazaljenja prema muslimanima.
Meni je zao sto imate samo jednog Dodika, dabogda ih imali stotinu, prije bi se RS raspala:))))
Meni je zao sto imate samo jednog Dodika, dabogda ih imali stotinu, prije bi se RS raspala:))))
Za bam bam mami ti ga dam Znas sine kako ti je Frenki lepo u pesmici reko \"ako zaboravis ko si pogledaj pasos on ime tvoje drzave nosi\" I sta si ugledo kad si ga pogledo ako znas procitati ajde bre reci sto ti pise Neznas znam da neznas kevu ti kresnem bre
e moja druzino morao bi se prvo informirati malo da shvatis sta je sve potrebno da bi jedna administrativna jedinica postala samostalna, rs ima mnogo nadleznosti al nikad nece moci postati to sto ti prizeljkujes kako zbog politickih, geografskih a najvise ustavnih regula........ vodo jedna neobrazovana i glupa...........
@bam bam Sto ba divljaci ubiste onog Francuza u beogradu...eto to ste vi ...stoka bili i uvijek ce te biti.... Kad vidi Evropa kome ukida vize,mislim da ce promijeniti misljenje brzo.
@pipo He,he,nisam znao da vam u Jagomiru dozvoljavaju upotrebu interneta,al\" neka,sve u svrhu rehabilitacije!Nego,mahnita zivino,sto napade juce onu doktoricu?
aferim Sarajevo TUZIT i KAZNIT!fasizam NO PASARAN! @bam bam ukidanje genocidne tvorevine je legitimno i logicno republjik kosovo jesta drzava dok genocidna jeste vec odavno u oblacima srama i krvi!nestat ce ko sto je nastala na papiru samo a ne domovinom! BiH4EVER!
Bolje vam je da se pozabavite vasingtonskim sporazumom,nego nasim premijerom Dodikom!Uostalom,sta dzamahirija ima sa buducim predsjednikom jedne nezavisne drzave,a to je................... Republika Srpska!
Ma možete vi Dodiku...znate dobro šta :-))
Nikola kako ti je mama. Poselami je. Nikad insan od tebe nece postati.
haj sa srecom...
Pa vi ste revoltirani uopste sto Dodik postoji. Ovo je da crknes od smjeha. :-))) Moze guzicu obrisati vasom krivicnom prijavom.