Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je tvog babu iškolo nego socijalizam pa možda i tebe nebi bilo da nije bilo socijalizma.A sad laj koliko hoćeš.
NEPRAVDA pa to ti je. A šta je sa športom i kulturom.
Da se ne bi morali hraniti u javnim kuhinjama i trazili milostinju, pocmite nesto novo i Osigurajte si Dozivotna i Redovna Novcana Primanja. Pogledajte kako Zaraditi na Siguran i Legalan Nacin \'\'INTERNETBRZAZARADA\'\'
Ovo je cisti idiotizam, zbog cega bi ljudi radili kad imaju javne kuhinje, krov nad glavom socijalu da ispijaju kafu i puse cigare. Drzava bi samo trebala da se brine da osigura red i mir. Nikakve socijale, penzije, skole, bolnice ili bilo koje drugo socialisticko sranje. Da uvedemo cisti kapitalizam, za deset godina bi bili jedna od najbogatiji na svijetu.
ovo je nesto jako pohavlno za procitati na ovom internatu.da se ljudima pomogne.a da ne citamo clanke o necijem ne moralu.pozdrav za sve humane ljude .