Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.bitumenka je sagradjena prije alipasinog 2.u drzavi u kojoj 40% nezaposlenost da zatvorimo fabriku koja nesto proizvodi.... ma bravo ....to je ono sto nam treba
Sve pohvale redakciji sarajevo x com-a na odlicno provedenoj anketi, a na temu presude Iliji Jurisicu.Najveci broj glasova dobila je opcija A,a to je POTPUNI PORAZ DRZAVE BIH!Hvala jos jednom svima koji su ucestvovali u anketi.
samo ovdje se izmjenjase 2-3 teme u jednoj
bravo i kad dodje u sarajevo uhapsite ga i dajte mu 12 godina, hocemo osvetu za iliju j... politicari radite nest
Zenica je idealna za Milu !!
Tako se to radi civilizovano i kulturno.....
Lijepo sakrivena vijest o smanjenju budjeta za 5 000 000 miliona KM i smjeni nekoga u upravi, valjda zbog kradje ili nemara. BOMBASTICAN NASLOV NEMA STA. Samo se vi glodjite glupani glupi, ne kaze se djaba ,GLUPI BOSANAC.
Ferkonja iz laktasa jos nije SVRSIO sa svojom vladavinom,ali to ne znaci da on vec sada nije ISTROSENI KURTON!!! P.S.Ima tumor na mozgu zbog koga potajno odlazi na terapije u rusiju(provjereno)
SREBRENICA JE MIT I PREVARA Bivši predsednik Republike Srpske izjavio je juče pred Haškim tribunalom da će osporavati „apsolutno sve” navode optužnice koja ga tereti za genocid nad Muslimanima u Srebrenici u leto 1995. godine. Karadžić je rekao na statusnoj konferenciji da je tvrdnja da je Vojska RS u julu 1995. ubila oko 8.000 srebreničkih muslimana „mit zasnovan na pogrešnim činjenicama”. Optuženi je, međutim, prihvatio da je u Srebrenici streljano „nekoliko stotina, a ne 8.000 ratnih zarobljenika”. - Sve u vezi sa Srebrenicom što je do sada predstavljeno je pogrešno... Mi smo uvereni da se tu radi o višestrukom preterivanju i želimo da se utvrdi ko je stvarno stradao... Apsolutno je sve sporno - kazao je Karadžić. Nastavak i rasprava na Serbian Cafe ovde:Procitajtemuslimajmuni kako Srbi s argumantima i cinjenicama diskutuju oko vase i Klintonove lazi http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/014039757/srebrenica-je-mit-i-prevara.html?149
Tvoj komentar treba pokazivati kao primjer koliko su vama muslimanima isprali mozgove. Ne mogu zamisliti da odrasla, razumna osoba moze da pise takve gluposti i da vjeruje u njih. Zato mislim da si, ili izrazito naivan, ili siris zlonamjerne lazi. Treca opcija je da si potpuno nenormalan. Trebao si samo da dovrsis komentar kako ste vi pravi andjelcici i kako vam rastu krilca od silne dobrote. -SDS protjerao Srbe iz Sarajeva zastrasivajuci ih i cak bacajuci bombe u kuce neodlucnih. -Srbi agresori u vlastitoj zemlj i u vlastitom gradu. -Hrvati napustili Sarajevo iz ekonomskih razloga, a Srbi zbog primamljivih lokacija kao sto su Bijeljina, Trebinje itd. Jos si mogao da dodas da su muslimani sa suzama u ocima ispracali bivse sugradjane i tvoj bi komentar bio fantastican.
Ja cu da tarlaham petogodisnjake u gazihusrefbegovoj medresi
trebamo ga svi ponaosob tužiti zbog duševne boli
Prvo glupane iz Sarajeva nisu otišli svi Srbi jer ih je dosta ostalo da se bore za ovaj grad od mrskoga agresora.Integracijom dijelova Sarajeva poput Grbavice, Ilidže, Ilijaša, idr. propagandom tadašnjeg SDS-a i fizičkim pritiscima su primorali građane Srpske nacionalnosti da napuste te prostore.Čak su im bacane bombe pod prozore radi zastrašivanja a oni najradikalniji su sami sebi palili stanove skidali prozore, vrata,ćesme i odvozili na obećanu otetu Bošnjačku zemlju.Poslije su se opet prijavljivali za povrat da bi dobili donacije za popravak stanova koje su sami popalili pa kad su izvršili adaptaciju te stanove za debele pare prodali a opet otišli u otete Bošnjačke i Hrvatske kuće.Primjer:Kotorsko.Potraži svoje Sarajlije u Bijeljini, Trebinju idr. gdje su zauzeli tuđa radna mjesta kuće i zemljište.Hrvati u Sarajevu su se borili rame uz rame sa Armijom BIH u odbrani grada a ako je neko otišao to je iskljućivo iz ekonomskih razloga.Za nestanak dijela Srba iz Sarajeva odgovoran je SDS.
Niko nema sto srbin imade http://www.youtube.com/watch?v=n6NqkSxiqlk&feature=related
Tuzakate Dodika hehehe Dodo ce da vam se zahvali a u Sarajevo pardon Teheran on ioanko nece vise dolaziti pa ce otpoceti i zvanicni bojkot doalska Srba u Teheraqn i muslim deo Pederacije.Dodo je to od vas i trazio hehehe tj.navukao vas glupsoni muslimmajmunski. Pocetak raspada nametnute PiHhh i izolacije muslim dzamahirije hehhehhehehe Zidove ce da podignemo oko Teherana i avseg dela Pederacije kao Izraelci oko Palestianca.