"Uljepšajmo Sarajevo"
0
Grad odobrio 50.000 KM za čišćenje
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIRLJIVO. JAKO.
Ideja je divna samo da ne bude kratkog daha. Omladina sve lijepo sredi i neko opet od te omladine sve dovede u staro stanje da bi se opet zaradilo. Nisu naša djeca sa sviješću Zapada da je lijep i čist grad i njima ponos da kažu gdje žive. Ali šta se može došlo ih je sa svih strana sa svakojakim navikama.Iako na Zapad kad odu sve je drugačije od ponašanja do jezika i tako dalje.Nema tamo drda mrda gradjani domicilni ne daju. A ko zna možda ću i pogriješitit u ovom slučaju voljela bih da bude tako.
Super Ideja...
\"vazda\" je bilo \"ba\" kriminala al sad je to previše, kad uzmeš dnevne novine, il je hronika il su čitulje. Sjećam se da je nekad bilo manje para odobravano za čišćenje, nego se sam narod organizovo, pa nam \"vazda\" bilo lijepo. A sad kad se to spomene ovdašnji papci kažu \"ne serite BA\"
Fin projekat. Lijepo je sto su djecu ukljucili u ovo, da ih uce da novac prikupe i uloze na najbolji nacin i da misle na drustveno-koristan nacin. A ko moze biti domisljatiji od njih mladih. Bravo za prajekat!
aj ne serite ba.
u cijelom svijetu se organizuju mladi i umjetnici da humaniziraju grad grafitima ciscenje fasada koje je neko posarao sprejom ne bi trebao biti posao nase djece!
Draga gradonačelnice, uljepšajte nam grad tako što ćete skloniti sa ulica ubojice, kriminalce, prevarante i narkomane.